Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Porsche, there's no substitute
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Kane
Mda. M-am imbolnavit ieri. Test prin padure la Snagov cu Porsche Cayman S, 997 Carrera 4S si Cayenne Turbo de 500cp (Powerkit Porsche de la 450cp). A condus Horatiu Ionescu Cristea deci va dati seama ca mergea omu pe-acolo demential. M-a bagat in boala :eek:

Eu am plecat acolo sa vad Carrerea dar ft ciudat, m-am indragostit de Cayman :unibrow: Arata mult mai bine decat in poze si are o tinuta de drum mai buna decat 997 4S cu care am mers. De frane nu mai vorbesc (ceramice).... iti scoteau ficatii. Pana si Cayennu ala de 2.5 tone frana mai bine decat 6le meu :finger:

295cp, 340Nm, 1340kg. Se tine langa un Carrera normal de 325cp la acceleratie pana la 180 asa dar ca tinuta de drum ii da clasa.

Cateva poze (cu telefonu) si sunete. Se aude beton! biggrin.gif
florin83
ia-ti ma 911 turbo sau 4s (996) sh..

eu am vazut cum pleaca un Cayenne turbo (nu era de 500 ci de 450cai)..
deci ti se facea paru maciuca.. pleca in scartz 10metrii si un facea ca dracu v8-ul.. :eek: :eek:
oare ce consum are? 30-40? :drool:
alexandru_83
Go for Cayman S biggrin.gif
Kane
Cayman S va fii daca o sa am toti banii. In Cayenne nu prea se simte acceleratia pt ca e ft grea masina. Un prieten are un Cayenne S si i-a luat extraurban (bucuresti-constanta) 33% biggrin.gif Horatiu mi-a zis ca in oras ia cam 35-40 asa turbo-ul.

jaffar: a fost un "test" drive organizat de astia de la Porsche romania. Ei mi-au zis ca au sunat mai multi potentiali clienti da eram singurul de-acolo cred biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.