Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WANTED kitul de spoilere m-technic pentru ursulet
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
ionusunt
caut kitul de spoilere m-technic de la bmw pt urs.
caut 4 jante bbs originale (alea fagure pe 15) pt urs.
ionusunt
ceea ce caut arata cam asa ...imposibil sa nu le stiti ...daca stiti vreunul la dezmembrari sau daca vinde cineve please let me know biggrin.gif de spoiler fata zic(daca e si spatele si mai ok)
ionusunt
scuze...nu stiam cu exactitate cum se numeste biggrin.gif
Ionut
singura problema e ca se gasesc destul de greu, foarte multa lume cauta si se vand si destul de scump... sad.gif
ionusunt
e taricel si asta....da parca tot mai tare e 2 -ul
316i
MTech I merge pe E30 <'88 si MTech II merge pe E30 >'88 (stopuri late, faruri cu lupa)
butcky
Eu deja mi-am rezervat kit-ul!!! :nod:
Astept sa fac rost de malai ca sa-l iau!!! tongue.gif :nod: tongue.gif
ionusunt
bine bine...vreunul nerezervat sa imi iau si eu? biggrin.gif
Gabi_323i
se vede urat m technic II pe pre facelift, in afara de faptul ca nu se potriveste bara spate si bandoul de pe aripa spate pe coupe nu-mi place cum arata spatele cu stopuri mici
eu as cauta m technic I pt 87, gasesti si mai repede e si mai ieftin si arata si mai bine pe masina ta
ionusunt
bai a mea are stopuri mici din cate am studiat eu in comparatie cu altele mai noi dar barile sunt de 88...adica nu alea cromate,ci alea negre
ionusunt
bine...nu stiu daca pe cabrio au fost stopuri mari
ionusunt
si are faruri cu lupa
Gabi_323i
au fost stopuri mari pe cabrio bineinteles, pe M nu au fost
probabil ca masina ta este fabricata cand s-a facut trecerea la modelul nou ori barele au fost schimbate ulterior de cineva cu cele pt facelift
florin83
daca masina e aia gri de pe mosilor cauta mtech 1 ca nu e cu facelift..
ionusunt
aia gri de pe mosilor :nod: mersi de sfat...m-am uitat deja pe niste site-uri vine bine rau si mtech 1 era una fix cu barile mele
florin83
mtech 1
ionusunt
:unibrow:
ionusunt
ok....acuma stie careva vreun m-tech 1 pe undeva de vanzare?preferabil sa nu fie sparte spoilerele...
316i
uite aici http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=14931
ionusunt
bai dar nu arata ca m tech 1 pe care il stiu adica ala cu dungi jos
Gabi_323i
nu sunt in poze
316i
Exact. Suna si tu si intreaba daca-l mai are.
ionusunt
ahaaa
buna treaba
ionusunt
inca o data mersi f mult acuma ma duc sa il vad biggrin.gif
316i
Succes! Sa ne zici si noua ce-ai facut. :nod:
ionusunt
:crybaby: bineinteles ca nu-s bune...imi trebe mtech2...am barile de 88(de plastic) doar stopurile sunt mici iar asta e pt barile de metal...kitul in schimb e betoon...intact arata f bine face toti banii
316i
Te-ai uitat bine la el sa nu fie pocnit, spart? Ce culoare e?
ionusunt
vopseaua era crapata erau gri inchis spre verde de aratat arata super bine (la plastic ma refer)
ionusunt
deci in continuare...caut kit m-tech 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.