b12rzw
May 4 2006, 10:24 AM
rugaminte la baieti care se pricep.. sint mai la inceput asha in ale ursulismelor.. am o mica problema cu un 318 is din 90, 136 de cai zice in talon. cand il accelerez mai puternic in depasiri sau pur si simplu, parca e se ineaca, nu mi dau seama de la ce e, daca slabesc putin acceleratia si apas din nou mai cu mila se tureaza f misto.. fostul proprietar mi a zis ca ar putea fi din debitmetru.. alt tip - ca de la fishele bujiilor. please help!
Sorin
May 4 2006, 11:58 AM
eventual scoate o bujie si uita -te la ea ce culoare are dar dupa ce ai mers cu masina
b12rzw
May 4 2006, 02:13 PM
ok! saru mana mult! ma uit deseara cand plec de la birou.
comisaru
May 4 2006, 03:41 PM
scoate cumva fum negru cand face treaba asta?
Treaba asta se intampla doar la turatii mici (1000-2000 rpm)? Daca da, aproape sigur e de la aprindere: fise, bujii sau ce mai ai pe-acolo.
b12rzw
May 4 2006, 06:35 PM
QUOTE (comisaru)
scoate cumva fum negru cand face treaba asta?
n am fum de loc.. as putea spune chiar ca miroase bine ce da p tzeava.. iar de turatii... o ia cu probleme chiar de jos...
Aproape sigur e de la aprindere, cel mai probabil fisele. Fura curent iar la bujii ajunge un curent mic, care dau scanteie slaba. Scanteie care nici macar nu se mai produce cand intra multa benzina...
Gabi_323i
May 6 2006, 10:36 AM
eu inca nu am vazut fise stricate la nici un bmw
asa ca mai probabil cred ca este reglat de cineva gen sa consume putin, strans arcul de la debitmetru ca dracu. sau pompa de benzina este pe moarte, sau filtrul de benzina este infundat
florin83
May 6 2006, 10:59 AM
QUOTE (Gabi_323i)
eu inca nu am vazut fise stricate la nici un bmw
la mine?
Gabi_323i
May 6 2006, 11:01 AM
turcismele alea? oricum tu le-ai rupt ca ai tras de fir si nu de mansonul de cauciuc care vine peste bujie, si oricum practic nu erau rupte doar s-a desprins partea de cupru care vine peste bujie si asta e tot vina fiselor ca erau de kkt :finger:
florin83
May 6 2006, 11:04 AM
nu ma.. alea originale.. ieseau sarmele din ele..
Gabi_323i
May 6 2006, 11:06 AM
alea eu nu le-am vazut si oricum nu este posibil sa iasa sarmele din ele pt ca nu au asa ceva
Am avut si eu fise stricate pe M30, erau originale, Beru or smth. Te cred ca ar trebui sa tina o viata, problema e ca intre timp multi romani trasesera de ele.
Si aveam simptomele descrise in capul topicului, cu doua fise bulite (doua din sase).
b12rzw
May 8 2006, 01:39 PM
QUOTE (TiL)
Am avut si eu fise stricate pe M30, erau originale, Beru or smth. Te cred ca ar trebui sa tina o viata, problema e ca intre timp multi romani trasesera de ele.
Si aveam simptomele descrise in capul topicului, cu doua fise bulite (doua din sase).
aha.. am intzeles.. multzam frumos baietzi.. vreo recomandare de fishe?
florin83
May 8 2006, 01:51 PM
QUOTE (jaffar)
numai originale sau unele aftermarket dar cu preturi similare. restul sint turcisme cum si-a luat florin si nu-s bune de nimic.
.
da fuge ma..
b12rzw
May 8 2006, 01:53 PM
QUOTE (jaffar)
numai originale sau unele aftermarket dar cu preturi similare. restul sint turcisme cum si-a luat florin si nu-s bune de nimic.
am eu acasa un set de fise pentru 6 cilindri, din care una este ciupita. au fost pe masina mea si le-am schimbat sperind ca ele erau cauza pentru relanti neregulat. evident, nu erau ele. parca tu ai 4 cilindri, deci daca ti se potrivesc 4 din ele, te costa extrem de putin.
boss.. da ash vrea sa incercam.. la modu.. daca ai putea sa mi dai o mana de ajutor.. cand ai tu timp.. saru mana
alex230ro
May 18 2006, 08:00 AM
Off Topic RZW masina ta e la Iancului si in pare aiba probleme?am vazut in fata ca atarna ceva semana cu un scut :paranoid:
b12rzw
May 18 2006, 10:40 AM
da tati , i am facut praf baia de ulei. ala de atarna i scutu. vin efecte noi cateva zile. trist ce sa mai zic. daca s chifla!
alex230ro
May 18 2006, 10:58 AM

unde ai facut asta in Iancului? :paranoid: nu de alta da stam cativa prin zona si nu am chef sa-mi fac si eu baia zob.Edit daca ai nevoie de masina sa te tracteze de acolo sa zici ,cum am zis stau in zona si daca e pot sa te ajut.
b12rzw
May 18 2006, 11:05 AM
stai bre linistit. io m am suparat p refugiul de la prima intre iancului si electroaparataj. era ud pe jos si m am oprit in bordura... cumva.. ciudat.. o sa ma tracteze azi deseara un camarad, saru mana! an contractat baia si sorbul, vin in 5 zile. din cate am vazut n ar mai fi altele rupte. diseara o pun p elevator. lasa si tu un id de mess ca sintem off...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.