Help - Search - Members - Calendar
Full Version: on topic
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
mertan
am s ava arat niste poze cu un urs misto facut.... adica mai pe scurt un mic "tiunning".... pt cine vrea o bijuterie pe 5 roti... e de vanzare.... 18 mil, motor de 1.8. masina nu se poate inmatricula.... :retard: :unibrow:
florin83
pe fata are jante ca ale mele :eek: :eek:
pacat de ele :crybaby:
mertan
punem de o cheta si o luam?
mertan
e confiscata masina... si mi se pare ca poti s amergi cu ea 30 de zile... dar la cum arata... nu cred ca poti.
cristic
eu vreau rotile biggrin.gif
mike.omega
E confiscat de Fisc, am mai vazut din astea biggrin.gif
Se vinde la licitatie :unibrow:
mertan
eu vreau farurile, girla fatza, aripile fatza si prin interior de are. ai suspensii si mai mule.... va bagatzi?
Rotti
vreau eu jantele de pe fatza sad.gif((( si bordul, scaunele, oglinzile, motorul, cutia si inst electrica daca sunt bune smile.gif cu toate ca nu cred laugh.gif
cristic
e bine ca nu vrea nimeni jantele tongue.gif
@mertan adika tu vrei aproape toata masina?
mertan
bai oameni. are cineva un bmw din 1989. azi pun pozele. motorul si cutia nu mai exista pe masina. vrea 400 de euro pe ea. am nevoie de faruri, de spate, mai multe componente.... va bagati. vb serios.
alexandru_83
QUOTE (mertan)
bai oameni. are cineva un bmw din 1989. azi pun pozele. motorul si cutia nu mai exista pe masina. vrea 400 de euro pe ea.  am nevoie de faruri, de spate, mai multe componente.... va bagati. vb serios.

Si ce legatura are cu "Pt aricii veseli" ca nu inteleg?
COObra
probabil ca si discutia voastra de pana acum .....nimic
cristic
fa si tu niste poze tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.