Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cea mai muradara masina
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
cristic
Cand am plecat din Ploiesti masina era proaspat polishata , asa arata cand am ajuns la Siriu:p tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif :crybaby: :crybaby: :eek: :eek: :puke: :puke: :puke:
georgem
Eu as fi mers pe varianta "Aproape curata", care nu ai pus-o printre optiuni.
Masina pare curata, cu exceptia noroiului din fata...
TiL
hi hi, s-o vezi si pe-a mea, dupa 15-20 km buni pe drumuri forestiere + altii pe camp :crybaby:
florin83
ma faceti? :unibrow:

mai aveam o poza dupa niste cerculete in noroi. cu aia va faceam KO, dar nu o gasesc :crybaby:
florin83
pana acum conduc detasat :retard:
Andreea
jaffar fa o poza la urs cum arata acum tongue.gif
da_joint
Ce competitie stransa....sa vedem cine castiga...Florin sau Jaffar.... laugh.gif
mertan
a mea tot timpul e curata. nu ash suporta sa stau cu masina asa murdara. tot timpul e curata masina mea....
TiL
hmmm, daca iar se rupe digu' la noi, va fac detasat biggrin.gif
mike.omega
Masini ce nu sunt BMW-uri pot concura, ca va fac de rusine daca e biggrin.gif (tico nespalat de la Craciun incoace)
florin83
ia incearca.. sa vedem, ma iei? biggrin.gif
alexandru_83
Pacat ca nu am facut poza la a mea dupa 4 luni nespalata... :finger:
TiL
Sa se faca sectiune la bimmerfest: cel mai jegos bimmer biggrin.gif Azi dimineata am curatat cu racleta o cacareaza de cioara de pe parbriz sad.gif si n-am lasat masina sub copaci...
mertan
da asha va place????
florin83
esti offtopic :finger:
mertan
lasa ma ca e "murdara" de spuma... :drool:
Darren
Murdar
316i
Revin cu poze maine dupa ce a stat 4 zile in praful din Vama. biggrin.gif
cristic
NU VA SPERIATI!!
asa arata masina dupa un drum la Siriu+un drum pana la Bolboci (aprox pana la 8 km de Bolboci, mai sus am urcat cu piciorusele era prea nasol drumul sad.gif( )
mike.omega
QUOTE (florin83)
ia incearca.. sa vedem, ma iei? biggrin.gif

L-a spalat fratimiu pe ticozaur, mai vb de craciun laugh.gif
TiL
cristic, numarul de inmatriculare inca e vizibil....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.