Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand stopuri cu leduri e36 sedan
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
io'sŪ
noi noute, nepuse pe masina
pretul de catalog variaza intre 300 si 350 de E
eu le vand cu 250 de Euro NEDISCUTABIL

0723206066
io'sŪ
chiar nu intereseaza pe nimeni? sad.gif
hai mai baieti... nu va mai tunati masinile?
Darren
Ba pe mine ma intereseaza, ca am probleme cu un stop. Din pacate nu stau bine cu finantele
Iulika0069
Daca pun doar stopurile astea si nu mai fac nici un alt "tuning", o sa arate aiurea masina?
Mi-as mai pune angel eyes si.. cam atat.. aah, as vopsi barile si pragurile in culoarea masinii (bej metalizat)
ccc
QUOTE (Iulika0069)
Daca pun doar stopurile astea si nu mai fac nici un alt "tuning", o sa arate aiurea masina?

Da!

Mi-as mai pune angel eyes si.. cam atat.. aah, as vopsi barile si pragurile in culoarea masinii (bej metalizat)

Pragurile si barele vopsite in culoarea masinii arata f. bine pe e36.
io'sŪ
QUOTE (Darren)
Ba pe mine ma intereseaza, ca am probleme cu un stop. Din pacate nu stau bine cu finantele

am si stopuri stock (SH) de vanzare daca intereseaza pe cineva tongue.gif
n3o
noapte sunt cele mai jmechere stopurile astea FK k tuning ... astea si angel eyes-uri cu ccfl :dis:
Darren
Pe mine ma intereseaza stopuri stock, dar decat sa dau bani pe ele, mai bine mai stau pana imi pot cumpara FK, sau M tech.
La mine e o problema cu cablajul din stop, s-a desprins din niturile de plastic si nu mai face contact bine cu becurile (ori le arde, ori nu se mai aprind becurile dupa o vreme).
io'sŪ
up!
hai ca mai discut si la pret biggrin.gif
n3o
exista cumva probleme de etanserizare la fk-uri ?
io'sŪ
QUOTE (n3o)
exista cumva probleme de etanserizare la fk-uri ?
asta nu am de unde sa stiu, nu au fost montate inca pe nici o masina, au fost doar probate pe e36ele lui jaffar insa nu cred sa fie probleme de genul asta pe spate avand o garnitura f mare
a.. si nu sunt FK, sunt Ka.tuning
n3o
nu vreau sa crezi k fac anti-propaganda , mie chiar imi plac stopurile FK cele mai tari dintre toate :nod: , rullez UP de la mine smile.gif
io'sŪ
QUOTE (n3o)
nu vreau sa crezi k fac anti-propaganda , mie chiar imi plac stopurile FK cele mai tari dintre toate :nod: , rullez UP de la mine smile.gif
wink.gif
florin83
aoleu.. eu daca as avea e36 as face un imprumut si le-as lua instant!!
sunt super!
io'sŪ
UP!
200
io'sŪ
gata, s-au dat wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.