Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 3.0 CS (e9) anii 1971-75
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
ccc
Am vazut un rechin frumos de tot asa ca pun cateva poze.
E un BMW 3.0 CS (cred ca E9, din anii 1971-75). Are cutie automata cu 3 viteze si vreo 180 de cai putere.
florin83
Cum poate sa fie!!!!! :eek:

Daca era si CSL... wink.gif
Rotti
doamne cum arata :retard: incredibil....
Ionut
cumpara-l ce mai stai....e o bijuterie...si doar tinuta in garaj merita cumparata... :cool:
ccc
Ce sa-l cumpar? Doar daca as avea garaj triplu si bani sa-l restaurez complet si sa-l intretin.
Deocamdata mi-am luat masina, asa ca bugetul automobilistic e epuizat wink.gif
florin83
ce sa mai restaurezi??? nu vezi cum arata??? :eek:
ccc
Ok, voi ati vrut-o. Watch this:
florin83
nu-mi vine sa cred.. :eek: sigur e aceiasi masina?
n3o
da dar nu se vede , o buca de scotch vopsit verde si aia e :ninja:
INTERCEPTOR
eu nu vad nici o poza.voi ce pozze ati vazut
florin83
nu ti-am mai zis ca nu s-au transferat pozele vechi? sad.gif
iulian325
chiar
de ce?
florin83
link

dupa cum vedeti nu s-a rezolvat sad.gif
INTERCEPTOR
ditamai postu cu cs si nici o poza
INTERCEPTOR
uite cs m5:PP

http://www.autospeed.com/cms/A_2189/article.html
Mihai_AMD
D O A M N E C E M A S I N A ! ! !
316i
Oh...My God. celb (4).gif
io'sŪ
mowgli.. tre sa fi mandru ca esti propietarul unei astfel de bijuterie ... asa masina... din ce in ce mai rar si atunci cand o vezi, poti fi in ultimul model de ferrari enzo sau porsche carrera GT ca tot iti rupi capu' uitandu-te dupa ea
INTERCEPTOR
ema nu ma prea mai pot bucura deocamdata de masina .ca a fost cumparata in epoca cand prietena mea credeam eu ca ma iubeste.si cand ai incredere oarba intr o persoana si ea iti face fenta
nu ti mai arde nici macar de un bmw cs.:sad.gif(acuma nu mai am nici mandrie nu mai am nimic.
316i
fight (12).gif Ma revino-ti! smile.gif
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 18 2007, 06:01 PM) *
ema nu ma prea mai pot bucura deocamdata de masina .ca a fost cumparata in epoca cand prietena mea credeam eu ca ma iubeste.si cand ai incredere oarba intr o persoana si ea iti face fenta
nu ti mai arde nici macar de un bmw cs.:sad.gif(acuma nu mai am nici mandrie nu mai am nimic.

florine, termina cu prostiile, vb lui vlad.. revino-ti odata.. tzara e plina de p!*da si tu mori intr-una singura, e de inteles ce a patit tu sad.gif sad.gif sad.gif dar... acum cat o s-o ti asa?? 2 ani? cred ca ai multe treburi importante de facut dar tu preferi sa stai pe ganduri ...hmm.. TREZESTE-TE odata

edit: termina odata CSul ala si iesi cu el pe strazi sa-si rupa lumea gatul uitandu-se dupa el wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.