Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Asemanari cu BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
ccc
Ziceti si voi acum daca Pontiac Solstice nu-i copiat dupa BMW! Vedeti aici:
http://www.pontiac.com/solstice/360.jsp
Clic pe sageti si intoarceti masina asa incat sa i se vada botul.
MAD520
botul aduce a bmw...
lateralul a smart
spatele semana putin cu cel de nissan z350 sau cum s'o numi
Sorin
seamana cu o orezarie biggrin.gif
Viper05
de ce seamana cu BMW ca are grila aia asa? :retard:

Daca chiar vrei s-o asemeni cu ceva seamana cu nisan 350Z

Singura chestie ce aduce a bmw sunt rinichii aia care se pierd per total daca te uiti la bot....
mertan
oricum.. so fi inspirat dupa z8?
ccc
QUOTE (Viper05)
de ce seamana cu BMW ca are grila aia asa? :retard:  

Daca chiar vrei s-o asemeni cu ceva seamana cu nisan 350Z  

Singura chestie ce aduce a bmw sunt rinichii aia care se pierd per total daca te uiti la bot....

Pai grilele radiatorului sunt tipice BMW si nus e pierd deloc... daca tie asemanarea nu ti se pare evidenta, iti recomand niste ochelari biggrin.gif
Zom
daca o sa te uiti in urma, la modelele pontiac mai vechi, o sa vezi ca cele doua fante frontale exista acolo dintotdeauna, in diferite interpretari. mi se pare o exagerare sa spui ca le-au copiat de la bmw doar pentru ca la unele modele fantele sunt acoperite de o plasa... (vezi pontiac gto 2004, 1997 Pontiac Grand AM Coupe, 1970 pontiac gto "the judge".... si tot asa)

sa fim seriosi, inafara de cine stie ce caroserie futurista, este greu sa faci o masina care sa nu semene cu nimic din ce exista sau a existat vreodata.
316i
Anii '60 si '70 din USA sa traiasca. :drool:
ccc
QUOTE (barrriton)
daca o sa te uiti in urma, la modelele pontiac mai vechi, o sa vezi ca cele doua fante frontale exista acolo dintotdeauna...

Dintotdeauna inseamna de cand?
Ca in anii '80, de exemplu, nu aveau asa ceva, si nici inainte. Deci e clar cine de la cine s-a inspirat.
Zom
vrei sa iti pun eu pozele? ti-am dat exemple de modele , cauta-le si vezi...

eu sunt 100% sigura ca nu are nici o treaba bmw-ul cu pontiacul, dar, fiecare cu parerea lui...

mi-ar placea o "copie" din asat, ce pot spune!!
ccc
Da, chiar te rog sa imi arati pozele alea "dintotdeauna".
Pana una-alta eu iti arat poze cu Pontiac FARA rinichi stil BMW biggrin.gif

Pontiac Sunbird 1982–1987

Pontiac Sunbird 1988–1994

Asta are grila dubla, dar nu stil BMW:
Pontiac Bonneville 2003
florin83
nici mie nu mi se pare ca seamana cu bmw.. :retard:
Zom
chestie de interpretare... cred ca ti se trage de la lipsa cozonacilor de acasa, caline tongue.gif
ccc
Hai acum n-o da intoarsa cu "chestie de interpretare" si cozonaci :unibrow:
florin83
pai asa e laugh.gif
chiar nu vad nici o asemanare cu bmw in afara de grila.
mult mai pe fata era ssang yong-ul ala de teren de avea grila tot in genul celei de bmw..

uite aici asemanare laugh.gif laugh.gif
ccc
QUOTE (florin83)
pai asa e  :lol:  
chiar nu vad nici o asemanare cu bmw in afara de grila.  

Pai nu-i suficient ca seamana botu? Sau tu vrei sa scrie si BMW pe ea? biggrin.gif
Viper05
Nu inteleg de unde obsesia asta cum ca toate masinile seamana cu bmw

Ma gandesc ca ai observat ca mai toate japonezele chiar si alea fabricate inainte de 2000 :retard: au fundul ca e90?e clar de unde au scos pana acuma japonezii stopurile alea...

PS: stii de ce a castigat anu trecut in F1 Ferarri???
ccc
QUOTE (Viper05)
Nu inteleg de unde obsesia asta cum ca toate masinile seamana cu bmw

Ma gandesc ca ai observat ca mai toate japonezele chiar si alea fabricate inainte de 2000 :retard: au fundul ca e90?e clar de unde au scos pana acuma japonezii stopurile alea...

PS: stii de ce a castigat anu trecut in F1 Ferarri???

Care toate ma? Pana acum vorbeam de una singura, si anume de botul ei biggrin.gif
Poate ar trebui sa-ti faci topic separat pentru ce visezi...
TiL
in concluzie moda japo da tonul dintotdeauna in designul bmw? biggrin.gif Ca altfel ar fi ramas tot la botul de rechin si forma de sobolan a 507-lui tongue.gif

Mda... acura asta seamana in fata cu E36, E38, E39. Mai ales cu E38...

L.E.: Orice s-ar spune, E38 si E39 aveau forme desavarsite la acea vreme, se incheiau asa cum trebuie in parti, in fata si in spate. Nu erau disproportionate, asa cum sunt majoritatea modelelor de azi (pejo 407, seria 5 etc) sau depersonalizate - restul (E90 etc)
Si daca tot am tras un brainstorm pe tema asta am tras si ... concluzia:

in ziua de azi masinile sunt ori disproportionate, dar li se da ceva personalitate, sunt "ochioase" dar cu curu mare, ori sunt depersonalizate si arata ca un suzuki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.