Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lume, lume....ZVK-UL s-a intors...
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Ionut
In final ,astazi, ZVK-ul a iesit de la vospit si e gata sa se ia la tranta din nou cu toata lumea... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ccc
Arata bine. Da a uitat raceru de racing stripes? Sau asteapta sa i le vopsesc eu? biggrin.gif
CAT
arata bine

doar o parere - ar fi fost un plus la aspectul masinii ca si oglinzile sa fie la culoarea caroseriei, la fel clantele si bandourile de pe portiere.

presupun ca sunt alte jante cu care iese pe strada smile.gif

ce vopsea s-a folosit?
Sorin
e bine mai, a meritat asteptarea
:nod:
Ionut
Pai asta se intreaba si el daca sa vopseasca bandourile in negru si o parte din eleron tot negru smile.gif .Jantele pe 16 vor veni maine biggrin.gif suspensia sport va veni si ea in curand :unibrow: .Vopsea acrilica s-a folosit.Barile s-au vopsit culoarea masinii pt a vedea cum arata masina cu ele vopsite asa smile.gif .Alex sunt sa nu uit laugh.gif
CAT
:unibrow: suna bine

vopsea acrilica ... ce anume? Standox? Policolor? Klar? sunt interesat sa gasesc o vopsea f buna pt un proiect viitor si caut pareri despre diversele vopsele de pe piatza. personal sunt adeptul vopselelor Standox, dar se pare ca mai sunt si alte oferte la fel de bune.

Pai asta se intreaba si el daca sa vopseasca bandourile in negru si o parte din eleron tot negru
pai sa nu se mai intrebe si sa treaca la munca biggrin.gif in principiu barele, oglinzile, bandourile si celelalte accesorii dau un plus de eleganta masinii daca sunt vopsite in acceasi culoare. majoritatea producatorilor auto ofera aceasta optiune contra cost la modelele mai scumpe. este de asemenea un lucru obligatoriu la un racer care se respecta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ccc
Racere, baca tot ai bara vopsita in culoarea masinii, fa si celelalte accesorii.
Macar sa fie toata intr-un fel.
haifisch
arata mult mai bine decat cu hartge....baga o vopsea si pe oglinzi :nod:

in rest....las-o asa
florin83
e mai misto culoarea asta decat aia dinainte.
sa pui si niste poze dupa ce ii pui jantele smile.gif
Gabi_323i
vopseste cromul de la geamuri si de la bandourile de pe usi negru mat, si partea de plastic de la eleron ton neagra
Gabi_323i
trebuie sa lasi ornamentul de cauciuc de pe bara negru si colturile la fel sad.gif
ccc
QUOTE (florin83)
e mai misto culoarea asta decat aia dinainte.
sa pui si niste poze dupa ce ii pui jantele smile.gif

Nu e aceeasi culoare?
alex230ro
QUOTE (Gabi_323i)
trebuie sa lasi ornamentul de cauciuc de pe bara negru si colturile la fel  :(

Da asta e si dilema mea ,vopsitorul a zis sa faca si bandourile si colturile de la bara culoarea masinii sa vad daca imi place,daca nu a ramas ca merg sa le faca si pe alea negre smile.gif ,sa pun azi jantele si mai vedem .
@CAT vopseaua habar nu am ce natie sincer smile.gif am vazut trecand pe la service un nenea de la Policolor da nu pot sa bag mana in foc.
ccc
QUOTE (alex230ro)
...Da asta e si dilema mea ,vopsitorul a zis sa faca si bandourile si colturile de la bara culoarea masinii sa vad daca imi place...

Fa toate ornamentele in culoarea masinii ca o sa arate mai bine.
alex230ro
QUOTE (jaffar)
cit a costat vopsitul ?
ti-a facut si tinichigerie sau doar pregatit si vopsit ?
ai dezechipat masina sau ai vopsit-o completa ?

20 mil pana acum a fost a intrat si un pic de tinichigerie,masina nu a fost dezechipata.
ccc
Ma daca tot a vopsit cauciucul negru/plasticul de pe bara, arata aiurea sa mai lase oglinzile si bandourile laterale negre si crom la geamuri. Nu se potrivesc.
Daca avea si bara cromata atunci era altceva. Sau macar sa-i fi lasat cauciucul de pe bara negru, ca sa vina in continuarea bandourilor negre.
alex230ro
Alooo tongue.gif asta o sa fac cel mai probabil o sa vopsesc bandourile negre si o bucatica din eleron negru si clantele si ornamentele cu negru asa cu a zis si Gabi323 biggrin.gif
Ionut
eu zic mai bine sa o lasi asa...vopsesti bandourile, clantele si oglinzile in culoarea masinii si apoi ornamentele cromate de la geamuri le faci negru mat si gata... :nod:
Gabi_323i
eu zic asa
vopsite colturile si ornamentele de cauciuc de la bara negre, bandourile de pe usi manerele si ramele de la geamuri tot negre, si cam atat
a si de la eleron partea din plastic care vine deasupra neagra si e perfect
mertan
scoate si tu emblemele cum au toti reisarii.
ccc
QUOTE (mertan)
scoate si tu emblemele cum au toti reisarii.

:puke: ...sper sa nu-ti vina idei d-astea...
mertan
ce e asha rau mai.... si eu nu am embleme, nici uwe, nici da_joint si multi alti reisari innascutzi..... :retard:
CAT
nu mai bine il vopsesti negru? coupe este...daca ii pui si interior de piele crem si un motor de 2.5 il cumpar eu. biggrin.gif
316i
Daca scoti emblemele nu esti cu nimic mai bun decat aia cu Golf IV care primul lucru care-l fac dupa ce-si iau trotinetele le scot emblemele. La inele e mai simplu ca n-ai nimic de astupat. Eu nu-mi scot niciodata emblema.
CAT
QUOTE (316i)
Daca scoti emblemele nu esti cu nimic mai bun decat aia cu Golf IV .

hm... oare in embleme sa stea totul... sa scoti emblema fara sa modifici si altceva la masina e la fel de "cool" ca un sticker M lipit de un 316.
ccc
Mai tare e sa-i scoti emblema SI sa-i pui abtibild cu M3 biggrin.gif
316i
Personal ma mandresc cu marca asta, deci, nu vreau ca tocmai urmele brand-ului sa le sterg. Alegerea mea. Vazandu-i pe unii atat de entuziasmati ca au o anumita marca/tip de masina si falindu-se atat de mult cu ea, mi-am pus intrebarea "bun, daca iti place asa de mult, de ce o "stergi"?" In acelasi timp asta e, nu poti sa te @#$% in gusturile omului.
Asta am gandit eu in scris. :paranoid:
uwe
mai,eu unul am scos emblema pt. ca asa am vrut si cu asta basta
mi se pare mai simpla si mai frumoasa asta nu inseamna ca sunt un taran sau vezi doamne am motor mic sau ..te miri ce alte chestii....
e treaba mea ce fac cu masina mea si cu asta basta
cui nu ii place sa nu se uite...
uneori nu va inteleg deloc :retard:
ccc
Ce nu intelegi? Ca fiecare are gusturile lui?
Sau ca multora li se pare aiurea sa scoti emblema de pe un BMW? Cred ca BMW are un nume suficient de bun ca sa-si poata arata emblema, de aia sunt si putini cei care o scot. :nod:
Intr-o singura situatie mi s-ar parea ok sa se scoata emblema: daca masina a fost modificata atat de mult incat mai are prea putin in comun cu BMW.
uwe
k
da,fiecare are gusturile lui si trebuiesc respectate ...
eu unul asa am considerat de cuvinta
nu am nimic cu emblema,din contra chiar arata super bine dar asa am vrut eu sa fie masina cat se poate de simpla
masina mea e complet neagra si singurul contrast pe cara l-am dorit a fost intre culoarea neagra si jantele argintii
daca era alta culoare sigur nu scoteam emblemele...nici la spate nu am vrut sa apara 325 sau 32... am vrut sa fie cat mai simpla
nu stiu daca ma intelegi ...poate daca ne vedem fata in fata ai sa ma intelegi mai bine
nu sunt adeptul modificarilor mari ale masinii ...tocmai de aceea daca vei vedea masina mea ai sa observi ca nu a suferit nici o modificare fata de una de fabrica...am pus kitul de mtehnic 2 si atat si daca nu gaseam acest kit il puneam pe cel de mtehnic 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.