Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cum se baga segmentii ?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
paul
QUOTE (jaffar)
in mod stiintific, adica nu cu unghiile. care este "special tool"-ul sau procedura corecta ?

am vazut weekendul trecut o scula artizanala care mi s-a parut geniala, iar acum vreau sa stiu si varianta oficiala.

multumesc

later edit: poate nu e prea clar smile.gif evident, segmentii se baga pe pistoane tragind usor de ei (sau e si aici vreo metoda oficiala ?). intrebarea mea se refera la introducerea pistoanelor cu tot cu segmenti in cilindri.

Aste este scula de introdus pistoanele cu segmenti in cilindrii.
316i
Exact. :nod:
INTERCEPTOR
sau mai exact tabla indoita la capete tinuta strans cu un cleste ce cuie si batut in capul pistonului cu coada de la ciocan.asa ai sa bagi pistoanele cu segmenti in bloc.si absolut obliogatoriu ulei pe camasi pe segmenti si pisston varianta romaneasca. care functioneaza de minune:PP
Ionut
exact, scula de mai sus e cea oficiala... smile.gif
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
si de ce trebuie sa bati in piston ?  :eek:

nu trebuie neaparat sa bati, poti sa impingi pur si simplu!
Sorin
ok si daca ai cilindri cu alezaj diferit ce faci , iti faci n-versiuni de cilindri conici

scula acea care se incaleca si se strange pe piston se foloseste din 1930 si nu a crapat nici un piston care a fost impins sau batut cu o coada de ciocan

la fel am bagat si eu pistoaenle si nu am avut nici un impediment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.