Help - Search - Members - Calendar
Full Version: porecla/numele masinilor
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Andreea
masinile voastre au nume sau macar porecla?
cum le-ati ales?
florin83
mini-impreza biggrin.gif
Andreea
cum ai ales?
florin83
4x4 ca impreza.. mini ca are cu 90 de cai mai putin ..smile.gif
Andreea
ii folosesti des numele?sau zici mereu masina mea...
florin83
nu prea des.. e mai mult la misto smile.gif
ccc
A mea nu are... inca.
mertan
a mea nu are. dar ii mai zic ursulica.
io'sŪ
a mea "BABA"
ca deh, are 20 de ani sad.gif
akajohn
BMW-ul meu este ori bimmerashul ori desuul...smile.gif de la numar...
Opelul este Corsarul sau fly high... tot de la numar...smile.gif

aia cu desu la numar e de la prietena mea care a vazut ca asa se citeste... mai usor...smile.gif chiar imi place...
aR99bMw
tigaia,baraca,utliaju..etc biggrin.gif

p.s. la e46 ii zice cioc de papagal prin folclor? biggrin.gif biggrin.gif
525da
laugh.gif Masina mea nu avea nume, dar acum realizez ca i se spune "limo" si ca prima oara Jaffar i-a spus asa.Deci, Andreea si Jaffar, suntem cumetri??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
cristic
pe a mea o cheama "zambilica" deoarece am luat-o in perioada in care ii daruiam aproape zilnic unei fete zambile(ii placeau f mult) - acum iar e perioada zambilelor tongue.gif
akajohn
QUOTE (aR99bMw)
p.s. la e46 ii zice cioc de papagal prin folclor? biggrin.gif  :D

nu stiu pe unde umbli tu dar eu chestia asta chiar nu am auzit-o... cineva, tot pe aici sau pe dincolo (intelegeti voi), ii spunea tot ursulet... altcineva, coleg de serviciu, ii spune ochiosul...smile.gif chestie de gusturi ce sa zic...smile.gif
Andreea
QUOTE (525da)
laugh.gif Masina mea nu avea nume, dar acum realizez ca i se spune "limo" si ca prima oara Jaffar i-a spus asa.Deci, Andreea si Jaffar, suntem cumetri??? laugh.gif  :lol:  :lol:

biggrin.gif
Andreea
QUOTE (jaffar)
QUOTE (aR99bMw)
p.s. la e46 ii zice cioc de papagal prin folclor? biggrin.gif  :D

da, si alt folclor ii zice coada de rindunica.

@all: eu credeam ca vorbim de nume date masinilor, nu de denumiri generice ? adica zambilica, margareta chestii d-astea smile.gif

hai sa facem topic separat pt asta
Darren
calul (de la numar), pisica, mitza, troaca, tigaie (de la cum arata)
Andreea
noi ne-am gandit sa-i spunem pisicii Pufi dupa pisica lui darren tongue.gif biggrin.gif
Rotti
legepeu' si charlie
TiL
Troaca, tractorul, caraitoarea, asta cand cred eu ca nu ma aude :paranoid: . Dar cand discutam "intre patru ochi" ii zic Gigi, sau Gicu. Tot Gigi/Gicu il chema si pe 525 E28.

Pe ursulet il chema "ala micu" mai ales ca respira si greu, cu plamanul lui de doar 1,8 litri biggrin.gif

L.E. daca ma auziti ca pomenesc de "rechinu'" e foarte probabil sa ma refer la fostul meu 525, nu la actualul 524 (benzina rulz)
alex230ro
Zeus :unibrow: sau epava draq cand nu vrea sa mearga tongue.gif
Azeea
nu dau porecle masinilor dar ma refer la el drept "bemveul" biggrin.gif
TiL
QUOTE (alex230ro)
Zeus  :unibrow:   sau epava draq cand nu vrea sa mearga  :p
nu zeus, ZeVzeKus.
A, pardon, era vorba de masina, nu de sofer laugh.gif
ccc
QUOTE (TiL)
QUOTE (alex230ro)
Zeus  :unibrow:   sau epava draq cand nu vrea sa mearga  :p
nu zeus, ZeVzeKus.
A, pardon, era vorba de masina, nu de sofer laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
alex230ro
bineeeeeee biggrin.gif vedeti voi :unibrow: aaaa si la masina ai mai zice lumea furia haurie laugh.gif
INTERCEPTOR
aia alba BMWutu.asat e porecla data de o fata .si nick ul cu care mai intram pe mirc:PP cand eram disperat de femei .ca in reclama cu sprite.si aia rosie INTERCEPTOR.am luat asta din filmul mad max .care mi place foarte mult .si suna bine interceptezi fete alte masini tongue.gifP si corabia aia de mult care urmarea pirati sau ce era cu ea.folosesc zilnic poreclele tongue.gifP
kali
Kompressor biggrin.gif
Vinti
Micsunica biggrin.gif
cristic
nova are porecla -- balana
berlina (care am vandut-o) -- rosioara
bmw -- zambilica
Dani_E21
a mea a primit 2 porecle cerasela si CSL-ul
eu o folosesc numai pe a doua ca suna mai bine:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.