Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alex230ro
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
FiveThreeFive
Am observat ca alex230ro nu a mai aparut de ceva vreme pe forumuri, desi obisnuia sa fie destul de activ. Desigur, m-as bucura sa fie bine si sanatos, doar intr-o perioada a vietii in care are lucruri mult mai bune de facut in timpul liber, astfel incat sa nu mai aibe timp de asa ceva.
Totusi, daca cineva are informatii ca situatia lui nu este chiar roz, il rog sa ne anunte. Poate il putem fi de ajutor cu ceva.
alex230ro
QUOTE (FiveThreeFive @ Jun 17 2024, 08:49 AM) *
Am observat ca alex230ro nu a mai aparut de ceva vreme pe forumuri, desi obisnuia sa fie destul de activ. Desigur, m-as bucura sa fie bine si sanatos, doar intr-o perioada a vietii in care are lucruri mult mai bune de facut in timpul liber, astfel incat sa nu mai aibe timp de asa ceva.
Totusi, daca cineva are informatii ca situatia lui nu este chiar roz, il rog sa ne anunte. Poate il putem fi de ajutor cu ceva.

Mulțumesc mult de mesaj,totul e ok, mă rog pe bmwclub nu mai intru , aici o sa īncerc sa intru mai des.
Am scos și 140ul la vanzare cumva vreau sa rămān cu ursul și moto īn ceea ce privește BMW.
TiL
fnd (7).gif He's alive! wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.