Nu stiu cu cat se mai vinde un E39. Am luat-o pentru ca era chilipir, ma mir ca nu s-a dat instant. Pret in anunt - 1000E.
Si pentru ca nu pare sa aiba rugina pe caroserie.
E drept, nu are piele, scaune incalzite sau alte chestii care sa atraga. Scaunele astea textil cu suport lombar nu atrag. O stiu de la o alta masina super buna, care a stat mult si bine la vanzare, in Pitesti.
Consumul e, deocamdata, 8.4 in bord

Sigur va trece de 9 cand voi incepe sa merg normal cu ea. Sunt curios cat o sa-mi iasa consumul real la pompa, pentru cei 8.4 din bord.
Rudolf minte cu aproape 1l/100km, Bursuc cu 0,4l/100km.
Imi place mult cum merge 2.5 automat. Pana pe la 80 se infige bine, apoi un interval in care parca e mai lenes, nu prea vrea sa depaseasca tir-uri. Cred ca trebuie sa-i provoc niste retrogradari ca sa faca treaba. Apoi, dupa 120 se tot intinde la drum.
E hodorogita la articulatii, amortizoare de...barca. Geamurile electrice obosite, dar inca merg complet. Manerele de deschidere a usilor posibil pe duca. Cel de la usa dreapta spate deja nu mai deschide din exterior - ca la Rudolf.
Tampoane motor+cutie trebuiesc schimbate si ele, ca parca simt agresivitatea 2.5-ului in podea
I-a reconditionat farurile + angels LED, se vad ceva manarii pe acolo dar sper sa mearga bine. Deocamdata bat in pamant, sper sa se poata regla usor.
Zice ca a rezolvat si pixeli morti din bord. Radiator apa nou, dar ar trebui schimbat fan shroud pentru ca au rupt urechiusa care agata vasul de expansiune, asa ca acum vasul e repozitionat si prins cu soricei.
Altfel spus, masina are mult potential.
Sa nu uit ca a vandut-o ca potential defecta la cutie, are niste mici simptome, dar cred ca simptomele pentru care a vandut-o de fapt sunt cele date de bucsele de punte spate, nu erau provocate de cutie. Coroborat cu gume dot 09, care se deformeaza daca masina sta o vreme pe asfalt.
Am observat asta la mine. E parcata de obicei pe gazon. La plecare nu zdruncina, mergand pe asfalt. Dar daca am tinut-o cateva ore pe asfalt, la plecare cam zguduie, primii km.