Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cedare domeniu RETROBMW.RO
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
BBo
Salut,

Sunt curios daca doreste cineva preluarea domeniului retrobmw.ro. Urmeaza sa expire in 40 zile, apoi exista o perioada de gratie de 90 zile in care poate fi reinnoita valabilitatea.
Eu nu mai am timp de el, oricum n-a functionat decat o mica perioada de cand l-am inregistrat in 2010....

L-as ceda cu titlu gratuit unui user, sub promisiunea ca nu il lasa sa expire / il foloseste pentru un scop nobil.
E singurul anunt pe care il postez si am facut-o aici din considerente pe care le stim cu totii. Daca nu se ofera nimeni sa-l preia, o sa-l las sa expire la 07.01.2019.


Multam',
Bogdan

TiL
Nu-l lasam, sigur!
Macar ca-l iau si il tin pentru viitor cand oi avea timp de asa ceva... ca deocamdata nu suntem in stare sa ne upgradam forumul aici. Poate m-ar motiva sa misc ceva in sensul asta, ca nu sunt adeptul mainstream - pagina pe facebook sau mai stiu eu ce domeniu. Prefer casuta mea. Hmmm, deja parca-l vreau.

Daca vrei sa fie pus in functiune cat mai repede, Florin Interceptor ar fi cel care ar putea face ceva sau sa gaseasca pe cineva interesat imediat.
BBo
Asta-i procedura pt transfer:
https://rotld.ro/transfer-right-of-use/

Nume Domeniu:
retrobmw.ro
Data Īnregistrării:
2010-09-09
Data Expirării:
2018-10-09

Cred ca transferul poate fi facut doar pana in 09.10, dupa aia intra in procedura de suspendare in care se poate doar plati mentenanta pe 1 an si/sau transferul la alt registrar.
TiL (sau alt doritor) - lasati-mi un PM sa vedem cum facem, daca il vreti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.