Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 2.0 jetronic se opreste
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Adrian Pintea
Motorul se opreste din mers. cateodata daca dau la automat 1 minut o ia, cateodata trebuie sa o las oprita 2 minute si porneste la sfert.
Anul trecut in iarna mi-a facut aceleasi figuri si nu am gasit problema de unde sa fie si cum a venit primavara defectul a disparut.
Am schimbat bujii, fise, bobina, capac delcou, releu pompa benzina si modulul de aprindere. As mai fii schimbat senzorul de turatie dar nu are motorul asta, este incorporat in delcou ca o bobina.
Ma ajuta cineva cu ceva idei?
bartro
Pompa de benzina functioneaza cand nu porneste?
Adrian Pintea
Pompa de benzina functioneaza, nu da scanteie, eu banuiesc ca nu mai primeste semnal de turatie calculatorul...si la Jetronic turatia o ia de pe o bobina care este in interiorul distribuitorului si nu e intrerupta
bartro
Da, cunosc sistemul. Ar trebui masurat ce se intampla acolo la aprindere cand nu merge masina. De obicei se strica ceva in partea de putere, nu in partea de senzori.
bartro
Ceva similar am avut la e12, dar facea si vara. Bobina era cauza.
Piesele inlocuite le al inlocuit cu unele noi?
Adrian Pintea
capac delcou nou si aprindere noua iar bobina si releu pompa benzina am pus second...eu banuiesc ca e contact imperfect in bobina aflata in delcou care da semnal de turatie dar cu aparatul de masura nu da intrerupt
Adrian Pintea
Revin cu simptoame noi...Am facut ieri un drum in afara si dupa ce s-a incalzit motorul cand o lasam in frana de motor si scadea turatia sub 2000 incepea sa mearga in suturi si sa scada turatia...Daca am tinut peste 2500 ture am reusit sa ajung acasa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.