Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW Seria 3: masina anului 2006 in lume
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Robert
In cadrul unei conferinte de presa organizata de Midway Group si gazduita de Salonul International Auto de la New York, joi, 13 aprilie, a fost anuntata Masina Anului 2006 in lume. Aceasta este BMW Seria 3, care s-a detasat in preferintele juriului format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala, in fata celorlalte doua finaliste, Mazda MX-5 si Porsche Cayman S.

Iata si puctajul primelor 10 modele, la Masina Anului 2006 in lume:
BMW Seria 3 - 7,69
Mazda MX-5 - 7,55
Porsche Cayman S - 7,40
Honda Civic/Civic Hybrid - 7,35
Suzuki Swift - 7,09
Mercedes-Benz Clasa S - 7,00
Lexus IS - 6,69
Volkswagen Passat - 6,5
Mercedes-Benz Clasa M - 6,16
Land Rover - Range Rover Sport - 5,60

Stirea completa:
http://www.autonews.ro/index.php?page=ACT#...i_lume_12.04.06
akajohn
BMW uber alles...smile.gif once again...smile.gif

:unibrow:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
SUPERBEC
sa intelegem ca suzuki swift este mai tare ca un S classe ????? biggrin.gif

loganu unde e ca nu il vad biggrin.gif
alex230ro
Nici Audi nu se vede prea bine tongue.gif
Robert
QUOTE (alex230ro)
Nici Audi nu se vede prea bine
In lista asta. Din pacate, eu cred ca Audi va ajunge (daca nu cumva aproape ca este) cel mai puternic competitor al lui BMW.

Istoric vorbind, BMW a mizat pe o imagine sportiva a modelelor sale. Intre timp, s-a apucat sa alerge dupa Mercedes, si a pus accentul mai mult pe lux decat pe sportivitate. Iar Audi a fost pe faza si impinge tare pe cartea sportivitatii.
akajohn
daca Audi nu era cumparat de VW atunci poate ca avea sanse dar in noile conditii e in mare dezavantaj... din punctul meu de vedere BMW are si partea de sportivitate dar si cea de rafinament (atat tehnologic cat si estetic) aduse la un nivel foarte inalt... fiecare masina a BMW te face sa te simti deosebit si suplimentar cred ca la fiabilitate n acest moment sunt peste Audi si Mercedes... O alta chestie misto este ca BMW a reusit sa faca autovehicule pentru toti clientii din piata pe care o vaneaza... cu alte cuvinte daca vrei un BMW si ai cat de cat ceva bani cu siguranta exista unul pentru tine... asta a facut din BMW o marca populara (si ce e important in asta e ca e populara in zona excusivista si nu in zona mass market) cu vanzari foarte bune... nu stiu daca ati vazut clasamente la nivel de branduri dar BMW este cel mai bine vazut brand de automobile din lume... mult in fata Mercedes sau altii... o sa caut clasamentul acesta sa il postez... aceasta pozitionare a brandului si valoarea inmagazinata in el e mult mai importanta decat castigarea titlului in acest an pentru ca efectiv garanteaza continuitatea si dezvoltarea firmei... in Statele Unite la nivelul seriei 3 BMW a castigat titlul de cel mai bun automobil in 9 ani din 10... www.edmunds.com pentru referinte...smile.gif si cand au pierdut a fost doar pentru ca au vrut editorii sa introduca putin fun pentru ca era prea mult sa fie mereu BMW seria 3 masina anului in zona entry level business... au fost pe 2 cu un model Honda pe 1 parca dar asta spune multe despre ce inseamna BMW in automobilism...

Audi are numai de pierdut din imaginea de memebru al grupului VW si cred ca am mai pomenit odata asta, un prieten francez mi-a definit Audi asa: Un VW ceva mai scump deci de ce as da banii pe el... stia el ce zice...wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.