Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Semnatura lui cristic
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
cristic
citeste semnatura si dupa aia mai vb :ninja:
florin83
deci maine, dupa ce te trezesti din betie sa ne mai explici cum e cu semnatura.. :unibrow:
comisaru
:ninja: :eek:
:drinking:
florin83
ne explici ce e cu semnatura?
mertan
:orcass: :orcass: :orcass: :axe: :toimonster: :drinkers:
comisaru
Explicatia e simpla. Am facut o intelegere cu el si cat timp nu folosesc masina, ii imprumut lui cei 90 de armasari ai mei, doar-doar s-or molipsi si caii lui obositi si lenesi si-or deveni mai nervosi. E un fel de dresaj prin influenta. biggrin.gif
cristic
:lilangel: biggrin.gif/ biggrin.gif/ biggrin.gif/ :-$ :-$ :butthead: :axe:

Si acum sa o explic: bestie coupe 1986 motor 1.8 turbo injectie modificata evacuare borla 195CP suspensie M
In cautare de jante -- la urmatorul salariu
BESTIE= este cel mai fioros urs
evacuare borla= am toba borla (de dacia nova dar e borla)
suspensie M= pe fatza e M si pe spate Witech sau cum s-o scrie
motor 1.8 turbo == pai e 1.8 si face ca un motor turbo pt ca mi s-a spart un pic saxofonul tongue.gif
injectie modificata= bineinteles ca e modificata doar s-a mai umblat pe la cate ceva pe-acolo tongue.gif
mertan
:orcass: :orcass: :orcass: :drool: si eu frate am o toba fara site. si zici ca e bestie v8.
Gabi_323i
esti praf ca ti-ai pus toba de dacie
cristic
cum va arata masina mea ... multumiri lui shantzu biggrin.gif
cristic
asa am luat masina (cu toba de dacie :crybaby: dar merge ok eu am facut decat upgrade de la toba de dacie 1310 la toba de dacie nova) decat sa dau 4-5 mil pe o toba de bmw....
316i
Si inginerii aia or fi fost prosti sa faca ei altfel de tobe...
cristic
au fost chiar idiotzi tongue.gif trebuia sa se gandeasca sa faca piese echivalente cu alea de renault tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.