Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help seria 1 pe litoral
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
xox
Doi prieteni sunt in drum spre mare cu un seria 1, ieseni amandoi, tineri. El nu prea stie ce-i cu BMW-urile, ea nici atat.

M-au sunat, li s-a aprins martorul ASC/DSC sau ce mai are ala prin bord, eu mai mult decat sa-i spun ca e posibil sa fie o eroare sau senzorul zapacit, n-am cu ce sa-i ajut.

N-as vrea sa-i indrept catre un service aiurea unde sa le pape bugetul de tot, daca erau spre Bucuresti ii trimiteam acolo, dar la mare? Nu stiu ce sa le spun...

Simptomele ar fi urmatoarele: a plouat pe drum spre Vaslui, apoi s-a oprit dar tot era ud pe jos. Teoretic n-ar trebui sa se aprinda, dar mai departe? N-am idee. Inca sta aprins... Banui ca e in "limp mode"?
xox
Nah, era CC-ID 63, m-am lamurit intre timp, se poate inchide. Nu era obisnuita masina cu conditiile de drum.
TiL
Adica eroare de flat tyre?
xox
Nu era masina obisnuita cu diametrul rotilor si trebuia sa "invete" din nou wacko.gif

Asta fiind raspunsul de la service, sau ce-am inteles eu c-a inteles el din raspunsul de la service. Pe undeva mi se pare ok raspunsul, pe de alta parte mi se pare o tampenie, ca n-a schimbat gumele dar i-a facut ce-i drept presiunea... Fluff me if i know...

Ori s-au incalzit gumele, s-a dilatat aerul din ele? I'm at a loss here... Anyway screw it. I-a dat reset, astept urmatorul telefon, probabil n-o sa mai fie in "limp mode" o sa fie direct in "panic mode" ph34r.gif laugh.gif
MeHigh
masini noi, prea destepte, si in acelasi timp proaste (as in stupid) din cauza electronicii fara tolerante. bine ca nu s-a intamlat prin tari straine, oricum te poti astepta la orice de la masinile astea, am patit si eu cu priusul, mi-a aprins un triunghi mare si rosu in bord (cand zic mare, era cam cat 6 indicatoare obisnuite) din cauza voltajului scazut in bacteria de 12v, cea care tine accesoriile. Era bacteria originala Yuasa, din 2008, pe care am schimbat-o pe loc in Timisoara cu una noua de Matiz, ca eram in drum spre Austria atunci. Am stiut ca e bacteria pentru ca aveam OBD-ul cu mine si am citit cu torque-ul codul de eroare, pe care l-am decodat pe net si am aflat care e treaba. Altfel, service scria pe mine.
xox
Prius? E hybrid? N-ai 6 bacterii in el? laugh.gif
MeHigh
am chiar mai mult de 6 bacterii, dar sunt de fapt doar 2: una e cea de 12v pentru echipamentele electrice uzuare, relee, faruri, butoane, geamuri etc, si una cea de 200v+ pentru propulsia electrica (de fapt aici e un grup de 28-30 baterii de 7.2v legate in serie).
xox
Ca sa fiu offtopic (asa, ca de obicei) dar tot e relativ la curent, cand am ramas fara curent iarna am vrut sa imping masina cu niste prieteni, ma gandeam ca merge, nu am pus in calcul si ca e gheata pe jos smile.gif) Dar e fain o sanie de 1 tona hahahaha
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.