Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Soft si Dyno
BMWZone > BMW TUNING > Motor si transmisie
Wpp Performance
Suntem specializati in crearea de softuri (chip tuning) personalizate in functie de autoturism si modificarile acestuia.


Softurile (chip tuning) personalizate sunt facute in urma monitorizarii mai multor senzori si in functie de motorizarea autoturismului: Debitmetru, TPS (senzor unghi clapeta admisie), IAT (temperatura aerului din admisie), MAP (presiunea din admisie), EGT (temperatura gazelor de evacuare), Lambda (amestecul de aer cu carburant).
Nu suntem adeptii softurilor (chip tuning) la distanta (soft prin posta sau email). Fiecare masina va beneficia de softare personalizata (chip tuning) si in nici un caz softul masinii dumneavoastra nu provine si nici nu v-a ajunge pe alta masina deoarece, din experienta, un motor folosit nu mai are parametrii din fabrica si implicit sunt sanse foarte mici ca doua masini identice cu acelasi numar de kilometri sa aibe parametrii la fel.
Stagiile de softare se fac in functie de modificarile aduse motorului fata de varianta stock.
Avand o experienta de peste 100 de ore de dyno tuning cu diferite marci de autoturisme, recomandam ca softul sa fie facut pe dyno deoarece se pot simula diferite regimuri de mers si se pot optimiza parametrii si in functie de curba de putere si cuplu afisate de dyno.

Suntem specializati in modificari majore in vederea obtinerii unor performante maxime de la o masina de serie.


Proiectul traseelor pentru fiecare componenta adiacenta motorului (conducte, furtune, cabluri instalatie electrica, etc)
Traseul de evacuare
Tubulaturi intercooler/admisie
Pistoane si bloc motor
Chiulase
Radiator de ulei
Turbine
* Clientilor care vor sa faca upgrade motorului le oferim consilere in vederea achizitionarii pieselor (turbina, intercooler, evacuare...) care urmeaza sa modifice parametrii, prealabil softarii.


Contact:0768417627
www.wpp.ro
https://www.facebook.com/WPP.Performance?fref=ts
Wpp Performance
Va prezentam o masina de familie.


Bmw e36 Touring, motor m57d29 184hp la baza
Modificari: gt2260, intercooler si evacuare
Putere turbina stock fara soft: 187hp si 410nm
Putere gt2260 si soft : 273hp si 536nm
bartro
Pentru masini sau motociclete cu carburatie sunt posibilitati?
Nu pentru marire mare de putere, dar verificare si ajustare de amestec.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.