Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND BORD DE M5 e34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
butcky
Vand bord (ceasurile) de M5 e34! 300 km/h, 8000 rpm! Arata impecabil, ca nou! In spate are 4 mufe si nu merge la orice e34. sad.gif Maine pun si poza cu el!
Mai vand si ornamentele de plastic care vin puse pe praguri tot de pe M5 (toate 4)! :cool:
***0722.526.534***
Darren
-"Vinde unu' pe forum niste ceasuri de E34 M5. Si niste praguri cu emblema M. Te intereseaza?"
-"Mda, cat vrea pe ceasuri?"
-"Nu stiu."
-"Pai ma intereseaza cam cati bani vrea."
-"A pus nr. de tel. in anunt. Dar nu-l am la mine."
-"Pai nu stiu daca ma intereseaza. Poate vrea o avere. Si nici n-am chef sa sun."

Deci, trebuie sa fac un poll, sau toata lumea e de acord ca anunturile de publicitate trebuiesc insotite de cat mai multe detalii (eventual poze), pret si optiuni de contact (net sau tel)??
Sau e problema aia cu comentatul preturilor?

Off topic: cineva cu tupeu mare si care dezmembreaza o pisica cerea pe un contact de E36 cu cheie (inca nu m-am lamurit daca cu o cheie sau cu 2, oricum nu ma intereseaza) 2 milioane si ceva. Si cand colo, ce sa vezi: la Filaret contact + butuc + 2 chei costa 30 euro :eek: . Trageti voi concluzia.
alex230ro
Eu cred ca Bucii are cartela reancarcabila si vrea sa primeasca bonus pt apeluri primite laugh.gif
florin83
eu propun ca toate anunturile care nu contin date contact si pret sa fie sterse.. sau ma rog, lasate o zi timp in care vanzatorul sa poata pune datele si apoi sterse.
alex230ro
Sa vezi ce va face Bucii laugh.gif
Robert
Iar eu imi mentin parerea de a continua politica de automoderare si de a lasa oamenii in pace - liberi sa posteze anunturile de vanzare asa cum vor.
Atunci cand vanzatorul nu pune un pret, automat isi asuma riscul de a avea un numar semnificativ mai redus de oameni interesati - deci sanse mai mici de a vinde. Este problema lui.

Cu siguranta ca, pe masura ce o sa ne mai "umflam", bunul simt general care guverneaza in prezent bimmer.ro va trebuie sa fie impus pe ici pe colo prin prevederi de regulament.
Sorin
si eu zic : SA PUNA BUCIII PRETURILE , by za way merci pt antena
Ionut
preturi bucii, preturi... biggrin.gif
316i
150 de europeni ceasurile si 50 de euro plasticele de pe praguri. Ambele item-uri arata perfect (le-a vazut ochisorul meu).
florin83
QUOTE (316i)
le-a vazut ochisorul meu

aha.. deci ai unul..
mi se parea mie ca unul e de sticla.. :drool:
316i
Defapt am 2 normali si 2 de sticla. biggrin.gif
butcky
cainii latra... ursu merge! :argue: :fist:
Robert
QUOTE (butcky)
cainii latra... ursu merge

Butcky, obiectiv vorbind: sunt destui useri activi de pe acest forum sunt cel putin nemultumiti de faptul ca anunturile de vanzare nu contin preturi. Nu este o parere izolata, ci destul de raspandita.
Eu unul am fost impotriva impunerii unei reguli conform careia anunturile de vanzare fara pret vor fi sterse, numai pentru a pastra comunitatea bimmer.ro cat mai deschisa, permisiva si democratica.

Dar, sincer, nu mi se pare normal sa ii jignesti pe toti ceilalti care au alta parere, persiflandu-i cu proverbe ca cel de mai sus. Cred ca postul tau de mai sus este foarte nepotrivit, in contextul acestui topic.
Nu o lua ca pe un atac personal, pentru ca nu este. Ia-o ca o observatie care are rolul de a pastra o atmosfera amiabila pe bimmer.ro.
CAT
anunturile cu preturi ar fi utile in sensul ca ne-am putea face si o idee despre costul pieselor, nu se stie niciodata ce se intampla si e bine sa stii la ce sa te asteptzi. parerea mea e ca fiecare poate sa puna anuntul cum vrea, dar ar fi un gest frumos sa dea si pretul, nu doar nr de tel...
316i
QUOTE (jaffar)
buna dimineata  :nod:  

50 euro pentru 4 plastice doar pentru ca scrie pe ele "m" ? pffffff
de ceasuri nu comentez pentru ca nu le cunosc valoarea smile.gif

Nu am facut eu preturile. biggrin.gif
Darren
QUOTE (jaffar)
QUOTE (316i)
150 de europeni ceasurile si 50 de euro plasticele de pe praguri. Ambele item-uri arata perfect (le-a vazut ochisorul meu).

buna dimineata :nod:

50 euro pentru 4 plastice doar pentru ca scrie pe ele "m" ? pffffff
de ceasuri nu comentez pentru ca nu le cunosc valoarea smile.gif

http://www.bmwforum.ro/showthread.php?t=468
Uite ceasuri de E36 M3 cu 300RON. E drept, sunt cu 280km/h si 8000RPM, dar sunt doar ceasurile, nu tot bordul.
Sorin
50 de eur este un pret mai mult decat ok
alex230ro
biggrin.gif nu vreau sa aflu cu cat da interiorul masinii laugh.gif
316i
De unde pana unde a venit vorba de interior?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.