Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imi ating jantele in aripile spate
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
guugle
Salut..am pus niste jante pe urs 9x16 et 15 cu cauciucuri de 225 spate si imi ating in aripi cu masina goala la denivelari, balans..daca merg lejer nu am treaba...as remedia problema schimband amortizoarele cu 2 pe gaz?
Halogen
QUOTE (guugle @ Jun 10 2015, 01:20 PM) *
Salut..am pus niste jante pe urs 9x16 et 15 cu cauciucuri de 225 spate si imi ating in aripi cu masina goala la denivelari, balans..daca merg lejer nu am treaba...as remedia problema schimband amortizoarele cu 2 pe gaz?Nu , ai 2 variante ori pui alte anvelope cu talon mai mic , ori roluiesti aripile rolleyes.gif desi personal as alege varianta cu anvelope cu talon mai mic eventual si ceva flanse. Nu sunt adeptul roluitul aripilor smile.gif
TiL
Dar jantele 9" ar arata cam dubios cu guma mai ingusta...

Vezi ca la E28 cand atinge la denivelari, de obicei atinge in partea din spate, pe fusta. Nu sus pe arcada aripii.
Daca tii sa pastrezi rotile astea, incearca sa roluiesti acolo unde e cazul.
guugle
Treaba e ca fata e teapana si spatele barca...si o singura persoana daca se urca in spate se lasa prea mult..imi atinge in buzita aia de pe interiorul aripilor care e destul de dura...de roluit nu am pe nimeni aici care se ocupa cu asa ceva...o sa crestez cu flexul si o iau usurel la ciocanul de cauciuc biggrin.gif
xox
Exista si metoda "facalet", in care plantezi un "arbore" din lemn intre aripa si guma, dupa care impingi masina inainte-inapoi.

In alta ordine de idei, ce suspensie si ce jante ai pe masina?
Halogen
QUOTE (xox @ Jun 12 2015, 02:25 AM) *
Exista si metoda "facalet", in care plantezi un "arbore" din lemn intre aripa si guma, dupa care impingi masina inainte-inapoi.

In alta ordine de idei, ce suspensie si ce jante ai pe masina?Nu recomand metoda des intalnita si la noi la Romani sau americani cu bagatu unei tevi si sa misti masina , la un bmw e21 care l-am cumparat "baietasi" au vazut metoda pe fb si ce s-au gandit ei decat sa o puna in aplicare si drept urmare au pleznit aripa spate wink.gif asa ca nu recomand asa ceva NEVER!
xox
Eu am zis de "facalet", din lemn, nu bara de fier.

Ale mele sunt roluite si sincer sa fiu sunt foarte multumit. N-a crapat nimic si nici n-am rugina (inca), oricum urmeaza s-o cosmetizez biggrin.gif

PS: ce-i drept am si un avantaj, suspensia reglabila tongue.gif
lucian
ar mai fi varianta sa pui jante cu et corespunzator pt. seria 3. mult mai sanatos pt. tinuta de drum si articulatii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.