Help - Search - Members - Calendar
Full Version: posesori de e38 mai sunt?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 7 > E38
seal
Buna.Sunt nou ca user inregistrat dar ca cititor sunt mai de mult pe BMWZONE.Deschid acest topic deoarece am vazut ca ultimul topic despre e38 este din 2013.Chiar toata lumea a renuntat la e38 in 2015?Sper sa mai fim cativa pe aici sa mai discutam ceva probleme rezolvari respectiv sa ne tinem aproape ca un fel de comuniitate.Stiu ca akum toata lumea fuge de motoare mari si vor modele mai noi dar sper sa mai fim cativa.Care mai aveti si doriti sa le mai pastrati aratati-va.
seal
Eu detin doua e38 unul de 2.5 tds an 1996 automatic si unul de 3.5 benzina an 1999 steptronic.Amandoua le-am cumparat personal de afara si le-am adus pe roti.Cel diesel este masina de zi cu zi intrucat in oras e suficienta si destul de economica fata de cea pe benzina.Cea diesel o detin de circa 3 ani si benzinara de 2 ani.Doresc sa aflu si de la alti posesori pasionati cum se descurca cu ele in ro.Tin sa precizez ca sunt foarte pasionat de acest model de BMW si alta masina nu mi-as mai dori.Am vb de mine si de ELE in deschidere sperand sa dau nastere unor discutii constructive si sa ne impartasim fiecare experienta cu aceste masini formidabile din punctul meu de vedere.
TiL
Hmm, Mad a avut 728, dar l-a vandut, cred ca lord-halo mai are E38, dar nu a mai scris demult pe aici.
seal
Sunt doua variante ori sunt masini foarte bune si lumea nu are probleme sau toti le-au vandut.Sper totusi sa fie prima varianta
BBo
Sau 3: cei care le detin nu prea au timp de forum... smile.gif
bartro
Forum nu e numai pentru probleme.
Nu prea am vazut E38 pe strazi nici cand erau mai tanari. Acuma sunt vechi, majoritate au motoare mari, deci soarta lor e BG sau remat.
xox
Userul Shark mai are E38, cred. Dar nu stiu daca mai are timp de forum :/ Ii gasesti masina in rubrica "masina mea", cred.
seal
QUOTE (bartro @ May 22 2015, 09:17 AM) *
Forum nu e numai pentru probleme.
Nu prea am vazut E38 pe strazi nici cand erau mai tanari. Acuma sunt vechi, majoritate au motoare mari, deci soarta lor e BG sau remat.

Stimate coleg ma intristeaza ceea ce afirmi cu bg si mai ales remat, chiar daca e adevarat ca sunt vechi si cu motoare mari dar...tocmai tu care vad ca ai la avatar ca autoturism detinut un e12.Ce sa mai zic de altii care cand aud in ziua de astazi motoare de 2.0 li se par mari.Asta e ma resemnez si o sa vad poate ca o sa raman ultimul roman cu ele.Si eu fac concesii ca sa mi le intretin ca na asta e Romania cu taxele dar mai ales salarile de mizerie.Oricum nu spun nimic nou dar sper totusi sa mai gasesc posesori pasionati sau macar poate sunt altii interesati in viitor sa devina.Ca fapt divers erau rare in Ro si cand era vremea lor.Nu stiu ce sa zic se pare ca am imbatranit si incep sa imi placa tot mai mult lucrurile vechi cu o istorie decat cele recente dupa 2002 de unica folosinta.Chiar raman uimit si de BMW ce marketing are la felul cum apar modelele noi de la o luna la alta dar na.. nu ei sunt de vina asa e cererea in ziua de astazi.
xox
La avatar are un 2002 smile.gifSi da, probabil mai sunt putini utilizatori de septare, dar ei exista. Fa-i un topic alor tale la rubrica "masina mea" si o sa curga reactiile tongue.gif
bartro
Am avut si un E32, un 730i. Am vandut masina dupa ce am cumparat E12 si dupa ce s-a dublat impozit in 2010. In cred 6 luni acel E32 a ajuns la dezmembrat. Asta e soarta lor.
E12 a scapat - dar daca mai vezi un alt E12 cu motor de 2.8 si acte .ro la zi, m-as mira foarte tare.
TiL
Mai era cel de US, al lui Bogdan. Dar alt E12 2.8 ... nu stiu
Shark
Eu mai am E38-ul, 730d, inmatriculat RO, ma tin cu dintii de el, sta in garaj, utilizata rar, o masina de vis!
Sportivu
Mai sunt!

2001 a 5-a, 730D individual.
TiL
Frumos!
81DMC77
CITAT(Sportivu @ Feb 15 2019, 10:38 PM) *
Mai sunt!

2001 a 5-a, 730D individual.

Super, felicitări pentru achiziție 🤗🤗🤗
Sportivu
Mersi! Am asteptat si am cautat mult smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.