Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E39 530d nfl, 1999
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Mihai_AMD
Nu merita ea un topic pe un forum de pasionati, ca nu e luata din pasiune, cat din dorinta de a lungi viata E34-ului pe care il foloseam zi de zi, pe naveta spre munca, pe un drum cu 1001 de gropi pe mp...in plus, mi-a schimbat putin mai mult parerea despre diesel, ori ca pana acum nu am mers decat cu masinile de servici 1.4, 1.6 diesel, dar raport putere/consum la acest 3.0d mi se pare de poveste. Plus CA, CA practica e foarte practica, am carat jantele lui E34, si bari si piese si i-a placut mult smile.gif)
Masina a apartinut colegului de forum lord_halo, in afara de micile defecte optice la praguri, pe care le voi rezolva spre vara, este intr-o stare foarte ok, si agresiva, cu bara de M si faruri FL biggrin.gif
Nu are sens sa ii prezint optiunile, nu e nici full nici cheala tongue.gif , are ce trebuie pentru a supravietui in habitaclu.
TiL
Cel putin in pozele astea doua arata bini di tat.

Cred ca o sa ajung sa iau si eu un E39 dizel pentru naveta, poate peste vre-un an. Cat consuma motorul asta?
De doua saptamani fac naveta cu E28-ul si ma doare cand vad cat nisip, sare, pietre si benzina inghite.
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Mar 6 2015, 01:51 PM) *
Cel putin in pozele astea doua arata bini di tat.

Cred ca o sa ajung sa iau si eu un E39 dizel pentru naveta, poate peste vre-un an. Cat consuma motorul asta?
De doua saptamani fac naveta cu E28-ul si ma doare cand vad cat nisip, sare, pietre si benzina inghite.

7.2-7.4 pe oras, si afara de la 4.8 la 5.7 pe pilot, la 70km/h pe DN-uri si 120 pe autostrada. Cel putin valorile astea mi le arata pe ambele consumuri din computer cat si din meniul ascuns pe ceasuri. Iar la 170 pe pilot A1 Bucuresti-Pitesti 9% biggrin.gif
TiL
hmm, chiar merita
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Mar 6 2015, 02:51 PM) *
hmm, chiar merita

pai merita, ca atat consuma un 1.6d pe care apesi pedala de acceleratie ca pe aia de frana tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.