Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se ineaca
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
rollman
ieri am scos 5 ul la o plimbarica pt ca era f frumos afara si spre "fericirea" mea am observat ca se ineca pana pe la vreo 3-4000 rpm, zici ca era o rabla pe carburator, exact aceleasi semne.
in relantii statea la 700-800.inainte facea la fel dupa cum am mai scris dar nu asa acut atunci parca nu tragea dar nu in halul asta, benzina era buna 98 fara plumb, toate sunt schimbate.poate stie cineva ce dracu are ca incepe sa ma inbolnaveasca. :crybaby:
Robert
QUOTE (rollman)
am observat ca se ineca pana pe la vreo 3-4000 rpm, zici ca era o rabla pe carburator
Incearca sa afli (eventual rogi pe cineva sa te ajute) daca atunci cand se ineaca scoate fum negru pe teava de esapament. Dat fiind ca te plangeai si de consum mare, este posibil ca amestecul sa fie prea bogat.
Ai verificat codul de la ECU? Care este?
rollman
nu scoate deloc fum dar deloc, dimineata scoate fum alb, mai repede cred ca sunt aburi, nu mananca deloc ulei, insa papa antigel, scade cam un deget la 500 km!!! poate e normal la masina asta pt ca si skoda mamei mele la fel face.
rollman
apropo de cauciucuri, sper sa se potriveasca 225/60 r15 pt ca un tembel de coleg de la facu care are un e28 524td a spus c ar fii incercat si el si exclus nu merg, dar mai degraba merg pe mana voastra dar oricum m am nelinistit un picut, acum ca am luat cauciucurile si pe 2-3 ajung din germania ca aici gasesti acelasi cauciuc cu cel putin 25-30 euro mai scump/buc
ve
eu am 205/65/15 si merg foarte bine si fata si spate numai ca am roti cu ET foarte mic.
depinde foarte mult de janta daca o sa merga sau nu 225/60/15.
rollman
sunti jentile standard de la un e 34
mertan
trabantul are racire pe aer :nod:
TiL
Verifica fisele (cred ca ai probleme cu aprinderea).
Ar mai putea fi sonda de apa... dar dupa cum descrii comportamentul, e putin probabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.