Un review al BMW-ului i3
http://arstechnica.com/cars/2014/12/bmw-i3...for-the-future/E interesanta masina, dar depinde si din ce punct de vedere privesti. Un pasionat al marcii si-ar dori asa ceva, daca ar fi si pasionat de tehnica si-ar avea unde s-o foloseasca. Pentru un old-school-er probabil n-ar prezenta interes decat din punctul de vedere al inovatiei.
Una peste alta, masina prezinta cateva avantaje fata de celelalte electrice/hibride care sunt pe piata. Din pacate, nu exista la noi infrastructura pentru a suporta asa un vehicul. Bine, nici in vest nu-i asa bine pusa la punct, dar nah, macar exista (oarecum

)
PS: din cauza producatorilor, exista tipuri diferite de conectare la surse de curent, cam la fel ca mufele de telefoane. E.U. a impus un standard in privinta asta - la telefoane - dar inca nu exista asa ceva pentru masini electrice, sunt prea putine.
Concluzie: imi place progresul dar parerea mea este ca trebuie adresate alte probleme ceva mai 'presante' - legate de educatie, consumerism, resurse naturale - practic viitorul nostru. Stiu, am divagat de la subiect. Craciun fericit!