Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pareri despre/experiente cu magazinul bavauto.ro
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Avizierul pietzei BMWZone
Darren
Salut,
asa cum spune si titlul, doresc sa aflu pareri despre magazinul online bavauto.ro sau orice fel de experienta au avut unii dintre voi cu acesta la achizitia unor piese BMW.
Ma tenteaza sa cumpar ceva de la ei, si pentru ca piesele trebuiesc platite 100% in avans, vreau sa stiu mai multe detalii despre "vanzari anterioare" cool.gif (de succes sau nu)
Pretul mi se pare cel mai mic pe care l-am gasit (303Eur cu TVA) fara sa caut prea mult, verificand realoem.com (368$/277Eur pret US), realoem.ro (343Eur cu TVA), bmw-mini-mania.com (491$/368Eur), deci sunt interesat sa cumpar de la ei dar nu prea am gasit feedback despre acestia (decat un topic pe alt forum si acela nu se incheia pozitiv).
alex230ro
am cerut ceva cotatii de la ei dar nu am luat,in rest am auzit si de bine-tot pe un forum acelasi care ai citit tu si de rau(ce ai citit si tu pe forum) paremi-se ca a facut si un coleg de munca comanda de la ei,il intreb si revin
Prin prisma preturilor ti-as sugera sa incerci sa ceri o cotatie si la un user cataxxl de pe celalant forum bmw am primit niste cotatii de pret incredibile de la el pt unele piese(cu mentiunea ca la fel plata in avans trebuie) ex:cheder usa toata lumea il avea in jur de 900 ron el mi-a dat pret de 450 ron,pt alte produse in schimb imi daduse preturi egale sau cu 1-2 lei mai mari decati alte magazine.
manole74
Sau goguVL(Bogdan) pe 4tuning iti poate aduce piese la preturi super!
io'sŪ
daca iti mai este de folos , eu am cumparat de vreo 2 ori de la ei si a fost 100% ok tot, termene respectate etc si am prieten care a cumparat recent cutie transfer X3 de la ei cu plata avans 100% 5300 lei si totul OK. sorry pt reply intarziat dar intru din ce in ce mai rar pe forum.. deh timpul asta scump..
intradevar cele mai mici preturi wink.gif
abuseif
si eu am luat de la ei pt ca au avut cele mai mici preturi.comanda a venit in 3-4 zile la mine si nu a lipsit nimic din ce am comandat.inainte de a cumpara ceva e bine sa vezi ce preturi au si ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.