Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piese E32
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
bartro
In cautare de pistoane am dat este anuntul urmator:

http://mercador.ro/oferta/vand-piese-secon...0i-ID1pwdX.html

Vanzatorul are masina intreaga, s-a stricat, si acuma vande piesele. M-a intrebat daca mai vreau alceva pe langa pistoane, momentan ma mai gandesc, poate iau electromotorul.
Asa ca daca are cienva nevoie de ceva de pe un E32, poate dati un telefon, are preturi ok.
Halogen
QUOTE (bartro @ Feb 19 2014, 01:02 PM) *
In cautare de pistoane am dat este anuntul urmator:

http://mercador.ro/oferta/vand-piese-secon...0i-ID1pwdX.html

Vanzatorul are masina intreaga, s-a stricat, si acuma vande piesele. M-a intrebat daca mai vreau alceva pe langa pistoane, momentan ma mai gandesc, poate iau electromotorul.
Asa ca daca are cienva nevoie de ceva de pe un E32, poate dati un telefon, are preturi ok.

Bart mai bine luam masina intreaga smile.gif e fix ce am eu doar ca e automat .Nu se stie nici o data cand am nevoie de 1 piesa. Nu poate sa ceara mult nici acte nu cred ca are. Nu ti se pare ok ideea ?
alex230ro
va usuca platforma cred smile.gif altfel ideea e buna,doar sa aveti si unde sa o lasati.biggrin.gif
PS:Bart nu cred ca mai poate lua multe treburi de pe masina aia tongue.gif
bartro
E cam departe, parca, si nu am vrut sa ma complic cu inca o epava.
Eu nu pot sa iau decat niste piese de motor, evident. Pistoanele erau cele mai importante, am sarit pe ele cat am putut de repede.

Am postat anuntul pentru ca mi-a placut felelul in care am putut sa rezolv treaba cu vanzatorul.

Halogen, nu cred ca E32 al tau cere o masina intreaga pentru piese de rezerva.
Halogen
QUOTE (bartro @ Feb 19 2014, 06:46 PM) *
E cam departe, parca, si nu am vrut sa ma complic cu inca o epava.
Eu nu pot sa iau decat niste piese de motor, evident. Pistoanele erau cele mai importante, am sarit pe ele cat am putut de repede.

Am postat anuntul pentru ca mi-a placut felelul in care am putut sa rezolv treaba cu vanzatorul.

Halogen, nu cred ca E32 al tau cere o masina intreaga pentru piese de rezerva.

Nu cere dar era o ocazie de a face stock de piese biggrin.gif spatiu pentru a o trage pe dreapta am nu e problema tongue.gif
bartro
Masina inca este, cred, nu ai pierdut sansa.
Daca aveam inca E32 m-as fi bagat probabil.
bartro
Cum s-ar zice - se poate inchide. Masina e dusa la fier vechi.
Halogen
QUOTE (bartro @ Feb 24 2014, 10:02 AM) *
Cum s-ar zice - se poate inchide. Masina e dusa la fier vechi.

lol pacat...macar ti-ai luat pistoalele ?
bartro
Le am aici, dar degeaba. Au fost lovite in transport. Nu am avut noroc.
Halogen
QUOTE (bartro @ Feb 24 2014, 10:13 PM) *
Le am aici, dar degeaba. Au fost lovite in transport. Nu am avut noroc.

Glumesti cu lovite in transport ?smile.gif adica acea fisura sa fie din transport ma cam indoiesc. Pistonu nu e din plastilina si e conceput sa reziste la forte uriase ma indoiesc ca acea fisura sa fie de la transport cred ca asa le-ai cumparat sad.gif
05aBi
E gandit sa reziste la forte verticale, nu orizontale... tongue.gif
Iar marginea aia pare cam fragila, nu i-as da mai mult de 2mm in grosime
bartro
Acolo e fragila, a fost lovit cat se poate de nefericit.
Am vazut poze cu ele de inainte de transport, si erau ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.