Help - Search - Members - Calendar
Full Version: check control si consum instant
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Gabi_323i
la un e30 care are alt motor acum nu mai are vas de expansiune si sonda de nivel de ulei, de fapt este sonda dar este alt fel
becul de la check control pt nivelul lichidului de racire am reusit sa-l sting punanad firul maro cu rosu la minus dar ce fac cu cel de la nivelul de ulei?
indicatorul de consum instant nu functioneaza, dupa ce pun contactul sta la maxim in partea dreapta
Gabi_323i
cu indicatorul de consum am aflat si eu si ai dreptate, si la m50 e tot pinul 32 doar ca e white/black si la instalatia masinii galben/alb, cred ca ar trebui sa fie mufa aia cu 3 fire pe acolo pe sub bord

deci nu exista un mod sa sting ledul de la ulei? e stresant sa fie acolo aprins
Gabi_323i
pai sonda e sub baie, nu e ca la m20 in lateral si nu cred ca se pupa cu check controlul
stai linistit ca nu e nici o teapa
Gabi_323i
hai ca merge ala de consum instant smile.gif
trebuie sa ma bag sub masina sa vad unde este firul ca sonda e montata pe fundul baii de ulei
316i
Daca nu reusesti sa faci ala de la oloi ma uit eu azi ce fire am legat la mine ca sa-l sting. biggrin.gif
Gabi_323i
tu ai reusit la tine? :eek:
m-am uitat la sonda are o mufa cu 3 fire chestia e ca mufa din instalatie care venea la ea este taiata chiar langa firul de la alternator, trebuiesc legate doar firele din margini nu? firele de la check sunt albastru cu negru si mov cu verde pt static level si dynamic level dar merge oare fara sa leg si minus la sonda? am desfacut cam tot pe acolo si e greu sa ajung la sonda ca e prinsa jos pe baie
Gabi_323i
am legat firul verde cu mov si firul albastru cu negru din mufa de la tablou pt instalatia de la motor la sonda la pinii din margine si s-a stins becul de la ulei
mersi jaffar smile.gif
Gabi_323i
nu am cu ce sa-ti fac si nici macar nu am cum sa ma bag sub ea ca nu intra cricul sa o ridic sad.gif oricum nu cred ca e ca la a ta ca e de e34 cu "baia" in fata
cristic
dar cat de joasa e daca nu intra cricul???
Gabi_323i
e atat de joasa incat nu intra cricul sub ea smile.gif
316i
Foarte tare. biggrin.gif
Gabi_323i
QUOTE (316i)
Foarte tare.  :D

ce? :paranoid:
TiL
mai degraba gros (crick-ul)
Gabi_323i
QUOTE (TiL)
mai degraba gros (crick-ul)

:retard:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.