Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recomandare tinichigiu
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Rotti
cine imi recomanda si mie un tinichigiu ieftin (si bun) ? preferabil prin balta alba... :cool:
butcky
Am gasit eu un service bun care lucreaza Jag-uri, BMW-uri, Mert-uri si imi cer 6 mil sa imi sudeze toata caroseria in argon si sa repare gaurile din podea! E in Bragadiru! :nod:
cristic
sa inteleg ca continui proiectul? :eek:
Rotti
butcky merci, dar ce inseamna sa-ti sudeze toata caroseria?
mgrx
QUOTE (butcky)
Am gasit eu un service bun care lucreaza Jag-uri, BMW-uri, Mert-uri si imi cer 6 mil sa imi sudeze toata caroseria in argon si sa repare gaurile din podea! E in Bragadiru! :nod:

Daca e un service care are 2 patroni, Mugur si Dan, vi-l recomand din tot sufletul, testat de mine, mi-au facut fatza la cinciar absolut ireprosabil.

Mecanica nu am facut la ei, dar pe tinichigerie au fost minunati. Si mentionez ca era pe asigurare RCA, si nu le-am dat nici un pic de spaga.
Rotti
pt mine e cam nasol in bragadiru pt ca masina trebuie dusa cu platforma sad.gif de aceea cautam ceva mai aproape de mine...
butcky
QUOTE (cristic)
sa inteleg ca continui proiectul?  :eek:

Dap! :nod:
Am vorbit cu cineva care are platforma ca sa o duc pana acolo!
Ieri am stat la garaj si am scos aproape tot de pe masina! Mai are pe ea: geamuri spate, aeroterma, bara spate si volanul! In rest e tabla goala!
Ii sudez caroseria in argon, adica unde exista puncte de sudura imi dubleaza sudura! Linie continua de sudura, nu in puncte! Masina va fi mult mai rigida! tongue.gif
Rotti
cat iti ia platforma pana in bragadiru? si de unde te ia?
butcky
QUOTE (Rotti)
cat iti ia platforma pana in bragadiru? si de unde te ia?

E o cunostinta de-a mea! Incerc sa scot moka! :nod:
Rotti
aha, misto, dar intreaba te rog cat mi-ar lua mie de ex. din dristor pana in bragadiru...
comisaru
Cam asta am gasit la mine sub bord. Nu-i de mirare ca plimbam baltile cu masina.
comisaru
Si-asa arata dupa "interventia" de duminica:
PS: Nu ma recomand ca tinichigiu tongue.gif dar n-am gasit nici un alt topic legat de tinichigerie biggrin.gif .
cristic
frumos lucrat smile.gif
comisaru
none taken!
Pai tu sugerezi c-ar fi fost mai bine sa merg la un tinichigiu, corect? M-am gandit si la faza asta. Am un prieten tinichigiu pe care l-am ajutat intr-o vara la mai multe lucrari. Cum crezi ca ar fi pus peticele alea un tinichigiu? Tabla+puncte de sudura, sudura care ar fi afectat tabla pe o raza considerabila, tabla care ar fi fost mult mai expusa coroziunii. (nu-i cazul sudurii in argon). Eu practic am folosit pentru petice tabla din aluminiu si in loc de puncte de sudura, am bagat nituri. Cu ce-i mai presus ca rezistenta sudura fata de niturile mele? Antifonul a fost dat ca sa protejeze tabla caroseriei, si l-am dat si peste tabla de aluminiu ca se vedea urat(desi nu s-ar mai fi vazut dupa montarea bordului)
comisaru
Asa am ajutat si eu la "aranjarea" unei Dacii pentru vanzare: pasaje spate din spuma poliuretanica, taiata , chituita si vopsita de ziceai ca-i tabla, si adeziv de gresie(asta a avut omu' prin casa) cu care s-au astupat niste gauri prin zona motorului. Asa a cerut clientu' sa se faca "treaba".
Da, trebuie sa recunosc pt. ca nu-mi da pace constiinta, am fost complice la asa ceva tongue.gif !
La masina mea, e cu totul alta treaba. Am lucrat cu cea mai mare atentie si desi arata urat cu antifonu' ala pe-acolo, nu-i nici pe departe o carpeala si chiar ma bucur ca n-am pus flacara pe ea.
Indiferent cat grund ai da dupa o sudura, pe o arie apreciabila in jurul sudurii, in zona care s-a incalzit mai mult de la flacara, tabla devine mult mai vulnerabila actiunii agentilor corozivi (tabla "moarta").
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.