Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filme cu drumurile patriei si nu numai
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
radu-lancer
Salut.

M am gandit sa vin in sprijinul vostru sa va arat locatiile pe unde am fost anul acesta dar si in alti ani si drumurile care sunt. Asfaltate sau nu.

Sper sa va poata ajuta.

Drum Intins!

http://www.youtube.com/user/radu2010radu/videos

Halogen
Am la ce filmulete sa ma uit acum biggrin.gif misto filmuletele si de vazut, barem daca nu ajung pe acolo macar asa sa`mi imaginez si eu biggrin.gif
TiL
ce chestie... maine dimineata plec la Veliko Tarnovo. Nu ma mai uit sa nu-mi stric surpriza.
bartro
Pleci cu gicuta?
TiL
smile.gif)
plec cu ligheanu' de plastic
bartro
O treci pe bg? tongue.gif
TiL
nu, doar am trecut-o putin prin Bg, sa vada cum e
Mi-a placut partea aia de Bulgaria, am putea sa facem o semestriala acolo
Halogen
QUOTE (TiL @ Apr 9 2013, 07:43 PM) *
nu, doar am trecut-o putin prin Bg, sa vada cum e
Mi-a placut partea aia de Bulgaria, am putea sa facem o semestriala acolo

Am mai auzit despre acel loc Veliko ca e frumos de la un prieten motociclist , si ca drumu e bun si frumos si nici departe nu e
TiL
Da, chiar e frumos de plimbat lejer, sa nu te grabesti (ca sunt si multe tiruri, sosea cu doua benzi). Sosele cu asfalt clasic, cu stratul ala de pietris deasupra, dar fara denivelari, perfect pentru mers.
Sambata vuiau vaile de la motociclistii romani. Intamplator m-am intersectat chiar in centrul Veliko cu un coleg de serviciu, el pe motor.
bartro
Veliko e frumusel, e o destinatie de referinta pentru motociclisti. Mancare buna, drum e ok si numar de bizoni/km e mai scazut.
Mai stiu o piscina cu un hotel/cazare un pic mai incoace tongue.gif
georgem
Da, e frumos, am fost si eu cu motocicleta la Veliko anul trecut, la un festival numit Moto-Rockfest.
E una dintre destinatiile favorite ale motociclistilor din Bucuresti, de multe ori merg acolo doar de placerea de a se plimba.
RandalllBrego
oo da .. super film ...
Dar mai bine ca sa nu incepem sa facem lista cu toate filmele bune si vechi .. si sunt o gramada mai bine ne axam numai pe filme noi ... si bune ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.