Help - Search - Members - Calendar
Full Version: COUPE SAU CABRIO (THIS IS THE QUESTION)
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
n3o
DECI dupa cum zicea si prietenul meu I ce sa fie domne' coupe sau cabrio , ma macina intrebarea asta .
Tinand cont ca : cabrio rullz vara ( :drool: gajikile se dau in vant dupa ele) dar s cam rup in curbe :dis:
si coupe piesa de rezistenta (fara cuvinte) .
~ahhh de fapt este un poll intre coolness si security.
florin83
coupe.. biggrin.gif
aR99bMw
coupe ,sau cabrio cu hardtop...dar mai bine coupe in romania

p.s. ce frumos e si cabrio ala portocaliu.....INCREDIBIL biggrin.gif biggrin.gif :eek: :eek:
n3o
pai am pus si eu niste poze mai klumea :unibrow:
n3o
pai cu hard-top sa fie , dar am auzit k e aceeasi mancare d peste si cu hardtop k ar fi din plastik :dis:
florin83
pai normal ca e cam la fel, ca doar nu-i da hardtopul cine stie ce rigiditate..
Viper05
eu am votat cabrio

Intr-adevar nu e asha rigid ca un coupe dar cabrioul nu inseamna doar cai putere.... biggrin.gif
Darren
Coupe, normal. Doar n-o sa-ti iei masina in functie de nr. de gagici atrase de ea.
ccc
QUOTE (Darren)
Coupe, normal. Doar n-o sa-ti iei masina in functie de nr. de gagici atrase de ea.

De ce nu? :ninja:

Cabrio e mai misto.
sixx
Mda.. pana vine un roman si iti injunghie soft top-ul un pic..
ccc
Eu am zis ca e mai misto, nu mai practic sau mai bun contra vandalilor.
da_joint
CABRIO
TiL
inima zice cabrio.... dar nu stiu daca as asculta-o sad.gif
Andreea
coupe
Darren
QUOTE (ccc)
QUOTE (Darren)

Cabrio e mai misto.

Inseamna ca de asta ti-ai luat tu coupe? Sau tocmai de asta iti pare rau ca nu ti-ai luat cabrio? tongue.gif
CAT
COUPE - e pentru profesionisti :unibrow:

cabrio sucks la viteze mari. pt gagici merge si un 307 cc rosu ca focu biggrin.gif
ccc
QUOTE (Darren)
QUOTE (ccc)
QUOTE (Darren)

Cabrio e mai misto.

Inseamna ca de asta ti-ai luat tu coupe? Sau tocmai de asta iti pare rau ca nu ti-ai luat cabrio? tongue.gif

Mi-am luat coupe pt. ca e mai misto ca limuzina si mai ieftin decat cabrio biggrin.gif
Si din motive practice, pt. ca la cabrio nu mai ai prea mult loc in portbagaj. In plus, la o masina trecuta de 7-8 ani apar des gaurele prin acoperisul de panza.
Darren
Pai si atunci de ce inveti omu de rau? Cabrio mi-as lua (da, si ce daca am votat coupe?) daca as avea in garaj vreo 3-4 masini (fiecare potrivita pentru un anumit tip de drum/vreme), si daca as locui pe o coasta insorita care nu are gandaci mari si zemosi.
MAD520
cabrio arata de parca ar fi masina neterminata sau taiata... ceva lipseste iar cu prelata pe ea arata groaznic!!!

coupe rulz!!!
n3o
laugh.gif hmm inca nu sunt decis , cu oricum o sa mearga mai mult pe hardtop , soft-top-ul nici mie nu imi place + k ocupa loc :dis: , ce imi place la cabrio mult e spatele mai lasat mai drept decat la coupe :drool:
florin83
un cabrio visiniu cu hardtop verde biggrin.gif
aR99bMw
aia sa fie cea mai mare problema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
n3o
laugh.gif numai tu ii gasesti :retard:
n3o
hmm up, doar atatzia urmaresc topic-urile de la E21, E36, E46, E90 sad.gif..... sa inteleg k ursi detin monopolul :dis:
alex230ro
Coupe biggrin.gif
n3o
cred k mai bine puneam coupe si restu' k tot atat se vota , si sa fiu sincer incep sa ma dau pe brazda tongue.gif
ionusunt
cabrio,va zic eu tongue.gif
uwe
binenteles coupe

cabrio e de jucarie
Tytus
QUOTE (uwe @ Feb 10 2007, 01:50 PM) *
binenteles coupe

cabrio e de jucarie

Da, dar si barbatii pasionati sunt copii to_become_senile.gif biggrin.gif
iulian325
coupe sigur: rigiditate crescuta la torsionare, zgomote ale caroseriei mai mici, de obicei portierele sunt mai mari- aces mai facil etc

cabrio...ca si cum te-ai masturba in public wanker.gif
ionusunt
cabrio-ca si cum ai sta afara la o bere
coupe-ca si cum ai sta in casa la tv
tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.