Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ROMICA - un mare...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
butcky
Mi-am facut un nou user pe bmwclub ca sa imi pun anuntul cu piesele alea de urs (userul "butcky" nu mai merge)! Si cand am intrat sa verific mesajele uite ce mi-a aparut... si mi-a disparut si topicul! :crybaby: :crybaby: :crybaby: Bulangiu, nu?

Edit CCC: titlu modificat de mine.
florin83
lol.. da si tu... ai ban, iti faci alt cont si culmea asemanator cu primu.. laugh.gif laugh.gif
mgrx
Nu cred ca are legatura cu nick-ul, probabil are banat ip-ul.
florin83
nu asa scrie cand ai ban ip biggrin.gif
Viper05
trebuia sa scrii butcky2 ca asha nu shtia nimeni despre ce e vorba biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Darren
Modifica si tu numele postului, nush.. cuvantul ala se scrie pe garduri, nu-l vad potrivit pe forum de BMW.
10x
:unibrow:
cristic
Super meserias nick-ul unul mai apropiat de cel care l-ai avut inainte nu gaseai? tongue.gif
mgrx
Eu acasa am orange. Si de pe ala, imi da exact acelasi mesaj de err ca in poza, evident, cu alt nick.

De la serviciu merge perfect.

Ce concluzie putem trage?
Zom
QUOTE (mgrx)
Eu acasa am orange. Si de pe ala, imi da exact acelasi mesaj de err ca in poza, evident, cu alt nick.

De la serviciu merge perfect.

Ce concluzie putem trage?

florin intra de pe orange, iar romulus a banat ip-ul. orange are un singur ip. asadar, a banat automat toti userii care intre de pe orange biggrin.gif

sau, iti recunoaste si nick-ul, si nu poti intra indiferent de ip-ul pe care il folosesti.

alege ce varianta iti place smile.gif
florin83
hahahaah... mai era unul pe bmwclub care se plangea ca nu poate sa intre de pe mobil ...muahahah
ce penal..
scarface
ce o fi asa gre sa va dati seama ca ROMICA...un mare NIMIC...off greu a fost nu??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.