Datele problemei: service-ul e unul bun, am incredere. Mi-au cerut 750 ron manopera. Fara tva. Materiale mi-au spus ca le aleg eu, functie de cum vreau. Cica 2 straturi trebuie date, minim. O sa o curete cap-coada si sa-mi fixeze toba inapoi cum trebuie. Probleme cu tabla nu am sub masina dar are destule puncte de rugina care mi-ar place sa nu le mai vad, asa ca vreau totusi s-o rezolv.
Intrebarile sunt dupa cum urmeaza:
1. Merita sa-i fac antifonare ori mai exista si alte metode ca sa-i pastrez tabla intacta?
2. Pretul e mic ori e prea mare? (Service-ul e unul cu oameni in varsta, a fost service comunist de stat, bla bla. Oamenii is meseriasi si repara de la vechituri la limuzine, acum de exemplu am vazut si motoare de vw desfacute, etc).
3. Din cate tin minte, antifonarea asta se facea la dacii, ca sa nu se mai auda zgomot in masina. E normal sa fac asa ceva la masina asta cata vreme oricum n-am probleme cu zgomotul?
In fine, 1 si 3 e cam aceeasi intrebare. Eu i-am facut doar reparatii mici dupa ce am cumparat-o, chestii care le puteam face in parcare, singur. Service-urile in care am dus-o inainte nu m-au incantat iar acum dupa ce l-am gasit pe asta s-ar putea sa fiu mai entuziasmat asa. Oricum, sunt chestii care trebuie facute la masina si o sa le fac la ei pentru ca ma lasa sa-mi bag si eu degetele