Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BH31DTM
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
tomado e28 owner
Am deschis un topic ca sa nu mai imprastii pozele pe tot forumul smile.gif Sa aiba un loc al ei tongue.gif Aveam de gand din 2007, dar n-am gasit timp.
De azi, poze de sezon:

Si filmulete HD (scuzati comentariile tongue.gif ):
http://www.youtube.com/watch?v=ok7ZF669PQY
http://www.youtube.com/watch?v=EdeeJ9Q91ug
xander
in sfarsit.....
o masina frumoasa si intetinuta
stiu ca o sa fie si mai frumoasa anul asta
tomado e28 owner
Eh, in limita posibilitatilor... Mersi oricum smile.gif
05aBi
Foarte frumos, sa il stapanesti sanatos in continuare!
Culoarea de asemenea, mi se pare foarte misto pentru bmw-urile din generatiile e21,e12,e28, le prinde foarte bine. biggrin.gif
tomado e28 owner
Mersi frumos, imi place si mie nuanta de vopsea, e cea originala, de pe eticheta. Sper sa-i dau un refresh la primavara, acum sunt si fonduri, nu doar dorinte smile.gif Pana acum m-am ocupat preponderent de partea mecanica.
bartro
Bine ca ai facut un topic dedicat smile.gif
An asta o vedem iar la intalnire?
tomado e28 owner
Da, anul asta da smile.gif Nu as abuza de bunatatea lui Arpi de 2 ori consecutiv tongue.gif Doar ca trebuie sa iau o copiloata sa nu raman fara filmari biggrin.gif
xander
QUOTE (tomado e28 owner @ Feb 7 2012, 11:52 AM) *
Doar ca trebuie sa iau o copiloata sa nu raman fara filmari biggrin.gif

co-piloata sau copil-oata sau ambele mai bine
tomado e28 owner
Poze de azi, zi de primavara:

elvislorin
cand ii pui si tu o pereche de jante din aliaj tongue.gif
tomado e28 owner
Cand o sa am timp $$$$ tongue.gif Lasa ca nici astea nu-s de tabla smile.gif
elvislorin
really?...my bad...credeam ca sunt capace dar m-am uitat atent si am vazut ca sunt ca rezervele mele laugh.gif laugh.gif
Mihai_AMD
mi-e cam dor de e28 asta,nu l-am mai vazut din septembrie 2009 de la intalnirea de la Belis
sa dea domnu vara asta sa mai dea nas in nas cu e12-ele meu,sa isi mai povesteasca si ei,ca intre rechini smile.gif))
tomado e28 owner
Sambata si-a amintit cum arata o spalatorie auto. Din nefericire omul cu furtunul a facut o treaba de mantuiala, precis isi dorea un S-classe sub jet... Pe urma am cutreierat toata Timisoara, paca-paca, merge bine saracuta. Seara a fost furtuna, n-a tinut prea mult spalatul... Si de azi avem RCA nou, pe 6 luni smile.gif
tomado e28 owner
Mi-am facut curaj sa schimb caloriferul... Si daca tot am desfacut am mai reparat una-alta.
Poze:

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.