Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E28 524TD gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
andy_e34
E28 524 TD - an 1984 - Gasit de vanzare la 1500 Euro inmatriculat Ro!:
http://www.auto.ro/bmw-524/1208674.html
TiL
Asta trebuie sa fie masina care era de vanzare cu 1250 prin vara.
Oricum, pare sa merite chiar si 1500
tomado e28 owner
Merita in momentul in care da cineva pe ea atat. Oricum, cu noua taxa, din momentul in care intra in aplicare, nu se vor mai tranzactiona astfel de masini decat sub forma de tichete Rabla.
iorgos
La pretul asta iti iei un E34, tot diesel. laugh.gif Si ai piese la orice colt de strada, noi si sh.
Halogen
QUOTE (bartro @ Jan 30 2012, 04:11 PM) *

dupa mintea mea masina merita bani din ce vad in poze omu e pasionat de bmw-uri vechi in ultima poza se vede in stanga si un frumos exemplar de 2002 rolleyes.gif
bartro
QUOTE (Halogen @ Jan 30 2012, 04:42 PM) *
2002

1502
TiL
frumos... are si trapa wub.gif
Halogen
ehh am gresit si eu tongue.gif
tomado e28 owner
Bihorean de-al meu smile.gif Pacat ca e automat. Defapt am uitat, am deja unul, nu ma intereseaza laugh.gif
bartro
Daca e la tine in zona, poate faci o vizita si apoi ne povestesti cat de frumoasa e smile.gif (mai ales lui TiL tongue.gif )

LE: Nu mai am vazut automat cu 3 pedale tongue.gif
tomado e28 owner
Scuze Bart, mi-a rupt cineva peste noapte antena la masina si pe urma mi-a halit un bancomat BRD 3000ron si-s putin debusolat de la evenimente tongue.gif Greu de numarat pana la 3. Eh, eu m-am uitat la consola centrala, care pare de automat. Ceva tot nu e in regula, o fi hibrid...
TiL
smile.gif consola centrala e aceeasi la automat si manual.
Pozitia schimbatorului m-a pacalit si pe mine, dar e in treapta I sau marche-arriere , de-aia sta asa. Plus ca la E28 e ceva normal ca timoneria sa fie dereglata
tomado e28 owner
Nu e la fel, la automat e decupat altfel pentru ca schimbatorul are cursa fata-spate. Decupajul e un fel de dreptunghi iar la manuala un fel de patrat. O fi fost automata aia din fabrica. De aici si probleme cu timoneria...
bartro
O fi fost automat, tot bine arata.
Cei cu E28, pe bord de automat nu sunt becuri pentru P, R, N, D etc? Vad bordul dar nu imi dau seamna ce si cum.
tomado e28 owner
Ba da, chiar pe mijloc, in partea de jos. Si a mea a iesit automata pe poarta fabricii si inca mai am instalatia electrica si beculetele. Dar e intors plasticul acela transparent cu scrisul in fata si nu se mai vede tongue.gif
xander
QUOTE (TiL @ Jan 31 2012, 11:55 AM) *
Plus ca la E28 e ceva normal ca timoneria sa fie dereglata

eu nu stiu sa aibe reglaj timoneria la e28
TiL
nu are. trebuia sa zic decalibrata...dar si asta implica reglaje, calibrare. OK, atunci indoita, cazuta, cu un surub lipsa etc. Ma refer mai ales la cele prefacelift cu timonerie gen E12, nu facelift, cu timonerie gen E34.
bartro
Uzura e cuvantul cheie. Poti inlocui tot fel de bucse pe acolo.
TiL
Yep, I know.
Si mai stiu ca prima masina m-a lasat in primii 300km fara treptele 2 si 4, pentru ca sarise un surub din cele doua care tin tabla pe cutie biggrin.gif

Atunci mi-am dat seama cat de simple sunt masinile astea. Am dus masina la un nene, speriat ca raman fara cutie, ca sa aflu ca-mi lipseste un surub
bartro
Erai inca naiv!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.