Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 518 BERLINA 1,8 I 125CP VERDE-AURIU ('79)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
MMihai
CUTIE MANUALA 5+1; OGLINZI ELECTRICE; TRAPA; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
MASINA NU A FOST LOVITA,VOPSEA ORIGINALA,STARE EXCEPTIONALA,PROPRIETAR,MULTIPLE IMBUNATATIRI, SUSPENSIE NOUA SPORT,JANTE OZ-RACING,TOBE TOTAL INOX "PILOT TUNING" MUZICA,INTERIOR SPORT MODEL 90 .MERITA VAZUTA PENTRU CUNOSCATORI
are motor de 1.8 (e30)

pret 1900e
masina este a unui prieten.. Andrei il cheama Telefon: 0744660965 / 0722873790
ccc
Urata... cu spume. :eek:
MMihai
eu am dat anuntul exact asa cum l-a dat el pe autovit... motorul este omologat.. mai ai inca unu tot de 1.8 de piese
i-ar prinde tare bine o revopsire meseriasa. dar a zis sa o lase asa ca cine vrea sa o cumpere sa se convinga ca nu a fost lovita si ca e vopseaua originala wink.gif
SUPERBEC
daca spoileru spate nu e de dacie ii dau 100 euro pe ea biggrin.gif
Darren
ce rautaciosi. As vinde si eu ceva dar n-o sa pun anunt pe forum tongue.gif
CAT
urat... sad.gif
CAT
am mai postat cate ceva pe un alt forum despre masinuta asta.. multa munca, dar cam fara sens... cine vrea sa o cumpere, are de munca la "decojirea" ei...
nu am vazut masina in realitate, dar cred ca daca i s-ar schimba grila aia din bot si ar fi vopsit decent, ar arata chiar bine. nu comentez pretul...
MMihai
da.. eu as face-o cum era ea.. asa clasica.. dupa cum v-am spus.. o vopsea ar face minuni.. acum masina are folie.. nu sunt ionizate geamurile
Rotti
tobele sunt trase pe bune sau doar pe una scoate gazele?
MMihai
tot traseul e de inox.. facut la pilot auto borla :unibrow:
florin83
asta e vitezometru de bicicleta? :eek:
COObra
pai daca are cutie in 5...astea au avut in general in 4.
bai baieti am si eu una da fara prostii dastea pe ea si o dau mai ieftin si cu o gramada de piese. (printre care si o cutie ZF :unibrow: )
TiL
prin "interior sport model 90" vroia sa spuna interior E28 (model '81-'87), putin batjocorit.

Hmm, ma uit mai bine si vad ca doar bordul e de E28.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.