Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e12 la pret de vara
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
lucian
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...8-10226046.html

etnobotanicele astea...
ar trbui facut un topic separat cu cazane gasite la vanzare pe alte site-uri.
TiL
Exista topic cu vanatoare epave.
bartro
Nene Toyotist, mi se pare cam deplasata remarca dvs mad.gif
TiL
laugh.gif
pai inprincipiu e acelasi lucru: vanatoare de bmw-uri interesante wink.gif

PS toyota RULZ. Sta in parcare de mai bine de o saptamana, sarmana. Dar lasa ca raman eu fara bani de benzina pt 6 cilindri setosi, cu avans vesnic dereglat de un proprietar asemenea avansului.
lucian
QUOTE (TiL @ Jun 1 2011, 10:02 PM) *
Exista topic cu vanatoare epave.

stiu toipicul ala, da ma gandeam sa fie unul numai cu masini aflate la vanzare (bmw exclusiv) gasite pe alte site-uri.
coman cosmin
cazan=cotet=gunoi.
unde e restaurarea aia in proportie de 50% ca nu o vad??poate o fi vopseaua de la compartimentul motor?sau chitul de pe plafon?

omu cere.sa vedem cine ii da macar 10% din cat cere pe ea.
05aBi
Te ia durerea de cap de ce vezi la masina aia, un pret corect ar fi unul de aprox 400e sau pe undeva pe acolo.
Bord vopsit in alb, spoilere tip tuning, fosta masina exploatata pe gaz, cine stie cum arata restul daca ar fi sa mai aduc in problema peticele alea imense care sunt pe contra-aripile spate care chiar imi dau de inteles ca masina chiar a fost plimbata, ce se afla sub chederul de la portbagaj, iar chitul ala de pe plafon mai are un pic si devine material periculos odata ce iesi cu ea pe strada

Ma intreb daca pretul e negociabil snf (30).gif
bartro
Masina are trapa care curgea, cred, asa ca il au inchis profi cu un kg de chit.
tomado e28 owner
Invidiosilor... smile.gif Oricum e cam moca, avand in vedere ca dupa introducerea taxei auto si la masinile deja inmatriculate nu mai gasiti e12 in banii astia tongue.gif
TiL
yep, superpret!
Clar are trapa , ne asteapta sa o descoperim.
haifisch
QUOTE (TiL @ Jun 1 2011, 11:56 PM) *
PS toyota RULZ. Sta in parcare de mai bine de o saptamana, sarmana. Dar lasa ca raman eu fara bani de benzina pt 6 cilindri setosi, cu avans vesnic dereglat de un proprietar asemenea avansului

adica recunosti in sfarsit ca esti dereglat ? smile.gif

P.S. vroiam sa il intreb cat vrea pe spoilerele alea alpina din tabla de acoperis tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.