Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pirderi ulei caseta directie e36 1993
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
ct66cri
salut ! nu aveti idee unde pot gasi o caseta de directie sh reparata in constanta sau imprejurimi?de ceva timp (din ianuarie ) tot completez cu ulei de directie iar mecanicul mi_a zis ca tre sa schimb caseta. mentionez ca nu am joc in directie
dorub98nic
QUOTE (ct66cri @ May 14 2011, 09:25 PM) *
salut ! nu aveti idee unde pot gasi o caseta de directie sh reparata in constanta sau imprejurimi?de ceva timp (din ianuarie ) tot completez cu ulei de directie iar mecanicul mi_a zis ca tre sa schimb caseta. mentionez ca nu am joc in directie

posibil sa ai un burduf rupt,iar de la apa care se aduna rugineste cremaliera, distruge semeringul si curge lichidul http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=10607
crisdum
QUOTE (ct66cri @ May 14 2011, 10:25 AM) *

Cred ca am eu una prin garaj . A fost data jos toamna trecuta de pe un coupe ce l-am avut la dezmembrat . Daca te intereseaza da-mi un semn !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.