Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E36 1.8IS coupe
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
adi.dima
Hai ca n-am mai intrat de ceva vreme pe aici, mai exact de 8 luni de cand am luat si pisica.
Odata cu bagarea ei la vanzare am decis sa v-o prezint si voua. Dupa ce m-am hotarat sa dau IX-ul, m-am pricopsit cu un E36 coupe, 1.8IS, doua usi, stare buna intrata de putina vreme in tara etc.
Nu prea are optiuni dar a fost la momentul respectiv exact ce-mi trebuia, mai exact o masina, tot BMW cu care sa-mi permit sa ma misc. In astea 8 luni a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult (tinand cont de faptul ca detest pisicile!!).
Singurele probleme pe care le-am avut cu ea au fost flansa de cardan si geamul electric de la sofer care refuza sa se mai ridice uneori. I-am pus bara de M pe fata, stopuri cu semnal alb, schimbat articulatia pe fata, "d-astea" smile.gif
Luand-o chiar in pragul iernii (octombrie), am fost destul de speriat dupa ce m-am dat jos din X si m-am urcat pe RWD, dar am descoperit cat de bine echilibrata este caroseria asta si drept urmare am batut toata iarna atat bucurestiul cat si tara fara nici cea mai mica grija.

E36 318IS 140 cai COUPE, an de fabricatie 1993, Adusa in tara de doi ani si inmatriculata, 186.000km.
Al doilea proprietar in tara,
-articulatie fata noua,
-radiator nou,
-vasco cuplaj nou,
-flansa + bucasa ghidaj cardan noi + rulment intermediar,
-ambreiaj nou
- arcuri rosii,
-Faruri cu angel eyes si lupa,
- xenoane SIEMENS,
-jante aliaj pe 16” si omologare in carte si pentru jante pe 17”,
- bara fata de M,
-stopuri de M cu semnal alb,
- nari de M,
-eleron ZENDER,
-finala sport RONDELL (nu este zgomotoasa)
- trapa cu doua pozitii,
-geamuri electrice,
- volan ALPINA,
-oglinzi electrice incalzite,
- interior textile in stare foarte buna,
-doua chei.

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Click to view attachment Click to view attachment

elvislorin
si de ce o vinzi...sau de ce o schimbi....si de ce tocmai cu un passat....omg omg!!!!
adi.dima
O dau/schimb pt ca nu ma atrage ca si masina, adica este o masina foarte frumoasa si decenta, ingrijita in mare, dar nu e ca IX-ul, masina aia mi-a schimbat standardele.... Si mai intervin si unele dispute cu ai mei legate de subiectul BMW.
Legat de PASSAT, sa zicem ca e fix ce-mi trebuie ca sa pot sa-mi fac si un proiect, lucru la care visez de mult.
Cu totii stim ca nu poti avea de proiect un everyday driver.
TiL
Atunci ia-ti Golf
adi.dima
Nu vreau "hatch" si nu-mi plac masinile mici (asta e un alt aspect care nu-mi place la pisici, sunt mici..) smile.gif)). Sa ne rezumam la comentarii legate de e36 smile.gif .
CRM112
apropo de pisica.....am vazut in oras e34'le cu un cuplu la bord....cuplu pe la ~50 ani smile.gif

Masina era neschimbata smile.gif / adica misto
adi.dima
Masina a luat-o un amic din colentina, probabil ca mergeau ai lui cu ea. Mai au un e46 325IX care stiu ca a tot stat prin service acum ceva vreme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.