Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw - e34 - 525
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
trueblood
Se vinde - BMW din 1988 caroserie, cu motorul 1994 - 2.5 - 24v - 192 de cai. Are cd player mp3 jvc - 4x50W si boxe, schimbat baterie, bujii si placute de frana. Are volan M5 si jante pe 17" pe spate, pe fata de tabla, aer cond, geamuri - oglinzi si trapa electrice. Pret - 3700 euroi usor negociabil. Astept pozele de la proprietar, si daca mi le da, le postez ca si eu sunt curios sa vad cum arata.
SUPERBEC
vrem poze tongue.gif

interesant.
trueblood
QUOTE (jaffar)
motorul este trecut in carte si omologat ?

ce probleme imi poate spune dinainte ca are ? unde o pot vedea ?

thanx

zice ca nu a apucat sa omologheze motorul, dar cica nu mai e ca inainte cu nu stiu ce acte .. se da declaratie pe proprie raspundere ca nu e furat.
Telefon proprietar, daca vreti sa discutati direct si sa stabiliti intalnire pentru vizionare ... 0726638587 - Vlad.
316i
deci nu sunt eu, da? Sa fie clar. biggrin.gif
iulian518i
QUOTE (trueblood)
QUOTE (jaffar)
motorul este trecut in carte si omologat ?

ce probleme imi poate spune dinainte ca are ? unde o pot vedea ?

thanx

zice ca nu a apucat sa omologheze motorul, dar cica nu mai e ca inainte cu nu stiu ce acte .. se da declaratie pe proprie raspundere ca nu e furat.
Telefon proprietar, daca vreti sa discutati direct si sa stabiliti intalnire pentru vizionare ... 0726638587 - Vlad.

Din ce localitate e masina?..de fapt o sa sun smile.gif
Sorin
crezi ca mai e valabil anuntul???
cristic
nu cred tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.