Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUMPAR 540I / 740i / 750I / 850I / 840I
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Dani88br
Am un e34 520i 24 valve, din 92, are doar trapa, AC, ABS, Inchidere centralizata, Oglinzi electrice, cu numere de spania inca valabile si sunt foarte interesat de un schimb cu 540I. 740I, 750I, 840I, 850I + diferenta din partea mea de preferat cu numere straine!

PENTRU CEI INTERESATI : 0766259064

Am facut si un filmulet cu masina
http://www.youtube.com/watch?v=2JwPujL3m4g

Poze pe urmatorul site:
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/bmw-520-m50-b20-10002820.html

PS:MASINA NU SE VINDE, se da doar la schimb cu cele mentionate mai sus + diferentadin partea mea
Ciupanezu
Deşi probabil nu vei ţine cont de acest post, e cam degeaba să iei o asemenea maşină dacă nu ţi-o permiţi.

Piesele sunt mult mai scumpe decāt la motorizările inferioare, au o vechime aceste maşini deci fiabilitatea e scăzută, aşa că e greu să te bucuri de aşa ceva dacă bugetul este restrāns.

Sunt ieftine de cumpărat dar foarte scumpe de deţinut şi exploatat.
tomado e28 owner
Probabil pentru dezmembrat smile.gif
fistaccio
un id de mess sa vb mai multe.. pt cash
io's®
...sau vre-o dambla biggrin.gif
Dani88br
postul e ptr un prieten nebun tare de tot, ala e primul lui BMW, pana acum a avut numai brute americane hidramate, si i s a pus pata pe un v8-v12 bmw, si am zis sa il ajut smile.gif

serban_daniel_88@yahoo.com este id meu, el nu prea are timp de net, din motivul asta m a rugat si pe mine, oricum omul e interesat sa dea e34 520i pe un e34 540i in mare acum ca e un e32/e31 asta e, daca el este dispus sa plateasca:))
Dani88br
Cel care are 520I'ul, si-a facut si ID acum smile.gif), daca se gaseste cineva, il puteti contacta direct smile.gif

bivolaru_florian73@yahoo.com sau la nr de tel 0766259064

Pana la urma e interesat de orice cu motorul mare, ca e audi, dodge, ce'o fi, CAT DE MARE smile.gif)
ciupi
QUOTE (Dani88br @ Feb 26 2011, 01:12 PM) *
Cel care are 520I'ul, si-a facut si ID acum smile.gif), daca se gaseste cineva, il puteti contacta direct smile.gif

bivolaru_florian73@yahoo.com sau la nr de tel 0766259064

Pana la urma e interesat de orice cu motorul mare, ca e audi, dodge, ce'o fi, CAT DE MARE smile.gif)

am un e32 750il la vanzare daca il mai intereseaza pe prietenul tau.
brown.shark
ciupi, daca nu le incurc, ala al tau nu e de omorat ci de pus in casa
Dani88br
la baiatu o sa isi cam ia omor sad.gif
vrea masina sa demareze puternic!
i am trimis in momentul asta un off-line cu nr tau de tel sa vedem daca va impacati, in primul rand el vrea sa dea 520I'ul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.