Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 4 jante bbs 15" 4prezoane
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
neamih
nu sunt ale mele, le-am gasit pe net dar arata suiper ca model, trebuioesc aranjate un pic... dar zice ca vrea 3,5mil pe ele, in 4 prezoane

http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...ST&f=11&t=7323&
succes
316i
Holy fucking crap! Foarte misto!
cristic
super misto maine dimineatza sun biggrin.gif
butcky
le-a luat Vladut!!! Prea tarziu... :dis:
316i
Da, sunt compromise, maine ma duc sa le iau. biggrin.gif
316i
Gata, le-am luat! :finga:
George77
marfa,seamana f mult cu cele de Golf3 VR6 ,nu au ET-ul cam mare??
316i
Sunt de Golf 3-ET45. :nod:
neamih
merg pe masina ta? auzi ma dar tu nu aveai vro paispe jenti ce faci cu atatea??? oricum sunt betoon rau si la 3,5 mil, acuma depinde cat ami bagi in ele sa le faci klumea.... buei dar nu ai zis si tu merci... daca nu eram eu binevoitor sa sun sa intreb de ele, initial am crezut ca merg la 5 dar... orisicat
316i
Ala a fost post cum am intrat pe usa. Bineinteles ca nu pot sa te uit pe tine sau sa uit faptul ca doar datorita tie le-am luat. Multumesc mult! Si altcineva care le va folosi iti va multumi si mai mult. :nod:
Gabi_323i
sorin?
Ionut
mdap....tocmai au fost indreptate si urmeaza a fi revopsite... smile.gif
Sorin
da mai le-am luat

una a avut treaba mai mult cu o bordura si trebuie buza refacuta

daca 316i nu m-a lasat sa-i fac o oferta la cele ale lui de 14 ....asta e

ce mult imi doream eu bbs-uri :unibrow: :unibrow: :unibrow: :cool:
cristic
deci le ia Sorin
neamih
sa bagi poze, si cu ele puse pe masina. bbs de la mama lor nu?
Sorin
o sa bag si poze cu ele puse pe masina si cu caucioce noi dar mai incolo
dau o bere la neamih :nod:
neamih
pana una alta, unde indrept si eu niste jante, si cu vopsitorie cu tot, facute klumea, si la ce bani , am trei bucati pe 16"

hai sariti cu oferte serioase
316i
De indreptat poti sa le indrepti la Autosoft langa podul de pe Fundeni. Nu se ocupa de vopsitorie. Daca vrei stam de vorba si poate ti le vopsesc eu eftin (profi).
Sorin
bbs-urile care erau patrate pe alocuri 2 dintre ele
le-am indreptat la vulcanizarea de pe Ion MIhalache de langa Piata Victoriei
si a fost 35 ron de roata
cam atat iti ia si la cele de 16

iar de vopsit il recomand pe 316i
e tipicar rau, dar nu il pune sa-ti schimbe bornele smile.gif
georgem
La indreptat jante de aliaj am inteles ca cei de la Autosoft langa podul de pe Fundeni sunt cei mai buni (asta acum vreo 2 ani, nu stiu daca intre timp a aparut cineva mai bun). La cele de tabla nu prea vor in schimb sa se bage.
316i
Calitatea e la fel la autosoft si da, la table nu se baga.
neamih
316i cum le vopsesti? cu un spray ceva dai si lac? sau ai un cuptor ceva? de intdreptat nu o sa ma duc la mama naibii tocmai in fundeni, o sa ma duc si eu acolo pe mihalache
316i
Eu prin vopsit roti inteleg vopsit profi, nu vopsit in parcare cu spray de carrefour de 100mii in 5 minute si gata ca la dacii.
Vopsit inseamna curatzat suprafatza pana la metal (cel putin eu asa fac), dat cu chit unde e nevoie, strat de shpritzchit, strat de vopsea (1 sau 2, depinde de la caz la caz) + strat de lac.
P.S.: Ca sa inteleaga lumea cum m-am apucat eu de vopsit roti, va fac un mic si scurt istoric. Cand am luat rotile pe 16 am cautat vreo luna pe cineva care sa mi le vopseasca bine si la un pret omenesc. De pregatire m-am ocupat eu, ramanand doar ca tertza persoana doar sa le dea stratul de vopsea+lac. Drept urmare mi s-au cerut preturi de SF, intre 3.5 si 6mil (pentru un argintiu banal, nu perle sau alte avioane) si asa de nervi am invatzat sa le fac singur.
Pana acum am 3 seturi ale mele si inca 3 seturi pentru clienti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.