Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Bmw 735 1985 E23 !
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
claudiubmw
An 1985
Motor 3500 cmc
Cutie Automata

Dotari ABS, Piele, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, perdeluta luneta, jante originale r16 cu cauciucuri TOYO noi, servodirectie, lumina capota + portbagaj, incalzire in spate, antena telescopica, trapa electrica.Lemn natural pe bord.
Are probleme la convertizor,cine este interesat suna si vorbim.O dau la schimb pe o pisica sa arate cat de cat bine sa fie coupe nu ma intereseaza daca este inscrisa sau nu sau pe 2 pisici pentru dezmembrat la fel nu ma intereseaza daca este inscrisa sau nu.1000E nediscutabil sau variante.Pentru mai multe poze si detalii vorbim pe yms sau la telefon.

uuuuppppp

Dezmembrez e36 coupe & sedan.0768.080.161 / 0721.591.730
ym:uzzy_nebunul
ReLLaXX
Cine e noul fericit proprietar? smile.gif
haifisch
s-a vandut?

chiar....cine e fericitul posesor?
brown.shark
pai vroia coman cosmin sa o ia, cred ca in locul celei de la ploiesti...ca la aia era prea mult d munca.
ReLLaXX
Mai multi doreau sa o ia, de asta si intrebam... smile.gif In fine, daca e coleg, sa se anunte si sa-l felicitam. Daca nu e, sper sa devina!
brown.shark
daca era cu actele ok, as fi intrebat si eu, dar...
haifisch
care e treaba cu actele brownshark? ce-i lipseste? smile.gif

coman cosmin
QUOTE (brown.shark @ Feb 4 2011, 09:43 PM) *
pai vroia coman cosmin sa o ia, cred ca in locul celei de la ploiesti...ca la aia era prea mult d munca.

am vrut sa o iau eu dar.... se pare ca mi-a luat-o cineva inainte.asta e mai gasim altele.pacat de ea. mai mult ca sigur ca o sa se dezmembreze.
brown.shark
nu pot sa cred ca exista cineva atat de cretin sa dezmembreze asa masina. cum naiba d'ai scapat-o ? ca era buna cu cealalta verde
coman cosmin
am scapat-o ca nu am avut banii.daca aveam banii il luam de saptamana trecuta.asa astazi am banii si nu mai e masina sad.gif .macar sa nu o dezmembreze cine a luat-o.parca vad ca motorul o sa ajunga pe nustiu ce urs iar restul la fier vechi.
brown.shark
lasa ca aduc eu 2 in primavara de la un mos din austria, poate incropim de-o cooperativa.
coman cosmin
ce bine ar fi.ma tii la curent smile.gif
lucian
QUOTE (brown.shark @ Feb 5 2011, 10:18 AM) *
lasa ca aduc eu 2 in primavara de la un mos din austria, poate incropim de-o cooperativa.

si care va fi soarta lor? le dezmembrezi?
nu se poooate!
brown.shark
QUOTE (lucian @ Feb 5 2011, 03:11 PM) *

nu se poooate!

cum sa le dezmembrez ? din ce am scris p'aci iti pare ca am nisip in loc d "greier" ?
lucian
QUOTE (brown.shark @ Feb 5 2011, 09:53 PM) *
QUOTE (lucian @ Feb 5 2011, 03:11 PM) *

nu se poooate!

cum sa le dezmembrez ? din ce am scris p'aci iti pare ca am nisip in loc d "greier" ?

si cum circuli cu ele? inm. in austria sau in bulgaria?
sau poate le inm. in rom. platind taxa.
brown.shark
repet, poate n-ai citit tot .. " din ce am scris p'aci iti pare ca am nisip in loc d "greier" " ???
lucian
QUOTE (brown.shark @ Feb 6 2011, 07:28 PM) *
repet, poate n-ai citit tot .. " din ce am scris p'aci iti pare ca am nisip in loc d "greier" " ???

am citi tot. fac o recapitulare:
ai zis ca trebuie sa fie cel putin cretin cel care dez. asemenea masina, ok?
buuun. lasand la o parte ca avem printre noi un coleg care dez. un asa model...
dupa, Cosmin zice ca a scapat-o din lipsa de bani
tu ca sa-l consolezi zici ca aduci vreo doua buc din austria de la un mos(pensionar, fost avocat sau doctor, aka nu le-a forjat...)
zici tot tu ca o puneti de o cooperativa. eu am intrebat ce faci cu ele? simplu.
nu le dezmembrezi. ok, f bine. ce faci cu ele? le impaiezi? circuli cu ele? cum, cu ce numere, in ce mod legal?
poate sti o cale, zi-ne si noua sa aducem si noi masin smechere de afara si sa mergem cu ele lejereanu prin rom.
merci.
tomado e28 owner
Scuze ca ma bag... E asa importanta chestiunea asta? smile.gif Cred ca se referea la aceasta masina ca ar fi pacat sa se dezmembreze, nu la e23 in general.
brown.shark
tomado e28 owner - snf (45).gif multumesc ! ok.gif ai fost la e28 ala albastru inchis ? cum era ?
evildeath
in curand topic la masina mea cool.gif
Mihai_AMD
BMW e30 Cabrio.gif
lucian
unu' care tace si face.
bravos.
evildeath
QUOTE (lucian @ Feb 14 2011, 11:14 AM) *
unu' care tace si face.
bravos.

n-au trecut 24 de ore de cand e in posesia mea...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.