Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar cauciuc/ cauciucuri - 205 55 16
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
akajohn
Ieri am avut ghinionul sa-mi fac varza un cauciuc spate de la masina... Daca aveti de vanzare 1 cauciuc chiar si putin folosit e OK ca m-ar scoate din problema pana am bani sa-mi iau o pereche noua... daca aveti 2 bucati ca lumea sunt interesat... preferabil Conti sau Pirelli dar nici altceva OK nu ma deranjeaza...
daca aveti pereche de altceva care intra pe jante adica 215 sau cu talon mai inalt 60 e OK...
INTERCEPTOR
225 55 16 vre o 3 bucati plus 1 diferit
akajohn
OK

maine iti dau un raspuns pentru ca mi-a mai promis cineva unele noi la bani buni... daca nu e serios omul te caut...

multumesc
bytzu
am eu 4 bucati de 195/55 Continental Performance, uzate toate la fel, in stare f buna, fara galme, cu buza pt protectia jentii, la un pret nu foarte mic, ci derizoriu
akajohn
momentan am luat de la o vulcanizare un cauciuc (500 k cu tot cu monetat) si mai merg asa pana am bani de altele noi... vreau sa imi pun de 215 / 55 /16 si am vazut ca sunt mai scumpe simtitor decat 205 /55/ 16 ... acum merg atent si cu grija pana am banii sa iau 2 bucati noi din ce am mentionat mai sus...sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.