Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand e39 523i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
gandac
VAND / SCHIMB BMW 523I benzina
An fabr. 1997
Cm: 2500cm / 170cp
Culoare: negru
Dotari: FULL OPTION -> Navigatie, tapiterie piele neagra, dublu climatronic, pilot automat, scaune incalzite, trapa electrica, oglinzi electrice, spalator faruri, proiectoare ceata, senzori ploaie, senzori parcare, telefon, 4 X geamuri electrice, abs, asc, airbag, volan M (in 3 spite), magazie 6 cd-uri. faruri face-lift.
consum: extra 8 - urban 11-12
inmatriculat acum 1 saptamana pe BG ( am toate actele masinii, inclusiv cartea masinii, deci nu o poate radia nimeni )

Radiator + pompa apa + termostat sunt noi, abea le-am schimbat de 1 luna.

pret cash 4.300 eur / variante 5000. +- diferenta, depinde.

'defecte' -> bandoul din spate de pe coltzul barii mi l-a furat, iar cel dp fatza l-am pierdut prin bg.
-> are o floricica de rugina pe portbagaj
-> comenzile dp volan nu merg, deoarece e folia rupta (am cumparat una dar e de pe modelul face lift si nu se potriveste)
-> stau niste erori aprinse ( cand au desfacut desteptii volanul ca sa se uite la rola, era bateria pusa, si au scos airbag-ul, si din mo0mentul ala imi stau aprinse abs+airbag

masina arata mult mai bine cand este curata smile.gif cateva poze cu ea curata sunt de cand am cumparat-o

0768910089
reactor_share
Te costa 50 de RON max, sa scoti erorile. Si eu am avut aceeasi problema cu martor AIRBAG aprins.
Faza cu ABS-ul, nu cred ca e de la acest fapt. Poate e un senzor murdar si trebuie curatat. Dar in fine cu 50 RON dupa cum am spus, rezolvi problema asta si eventual mai poti identifica altele.

Bafta.
gandac
am fost la un tester, mi-au gasit cateva, le-au sters, dar nu cred ca stia ala prea multe ce face. au ramas tot aprinse.
gandac
up la variante
georgem
Faptul ca a sters erorila la tester e un lucru normal, cine stie de cand erau acolo. Acum trebuie vazute eorile care au reaparut, acelea sunt intr-adevar probleme si trebuie interpretate si rezolvate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.