Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spalare interna a motorului
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
the_rifle
Va spalati intern motorul cu solutii pt curatarea (calaminei )depunerilor de pe internele motorului ? Ma bate gandul sa fac o spalare interna.... Ideea e ca nu se va scurge toata solutia de curatare... Ma gandesc ca poate fac mai mult rau decat bine spaland motorul...
Dobricaliviu
daca este " noroi" te sfatuiesc sa nu o faci , probabil va infunda multe orificii de ungere , gen tachetii hidraulici si se va depune pe pompa micsorand-ui diametrul
brown.shark
se poate spala doar circuitul de racire si cel de ulei. calamina, daca stii unde se gaseste, nu se poate "spala"....
"solutia de curatare" , in ceeace priveste circuitul de ungere se indeparteaza la demontarea baii de ulei si a capacului de chiulasa.

la o masina S-H este primul lucru recomandat, chiar inainte sa faci curat in habitaclu.
the_rifle
Eu am desfacut chiulasa am curatzat-o , am desfacut baia de ulei, am curatzat-o , am curatzat fiecare supapa din chiulasa , fiecare camera de explozie... Nu am curatzat circuitul de ulei...
Deci mai pun solutie de spalare a motorului sau nu ?
Ciupanezu
Nu. smile.gif
brown.shark
the_rifle - daca tot ai dat baia jos, merita si sorbul o spalare si pompa de ulei un check-up...
the_rifle
Pai am spalat si sorbul ca l-am schimbat.... Deci am desfacut tot motorul... N-am dat vibrochenul si pistoanele jos, in rest l-am desfacut pe tot... Nu stiu care e pompa de ulei... E chestia aia cu arc de sub lantul de distributie de langa intinzatorul lantului ( de langa patina) ? Pe acolo iese uleiul dar jmecheria aia nu-mi seamana a pompa.... E mai mult un " shtucumber" sau o " chestie".... O pompa are motor... N-am gasit nici un motorel in motorasul meu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.