Help - Search - Members - Calendar
Full Version: schimb e34 cu e28/e12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
lucian
sunt slabe sanse sa fac un schimb, dar am zis sa incerc.
e vb. de fosta masina a lui Mihai. mare lucru nu e de spus despre ea, avand in vedere ca are topic generos. De cand e la mine a primit amortizor fata dr. nou, placute spate, bieleta antiruliu dr., flansa amortizor fata dr. si flansa amortizor spate stg.A fost reparata toba de mijloc si capota fata in locurile unde a lovit vascul.
motorul m50 netrecut in talon(exista si blocul vechi), blocantul la locul lui- f.bun pe zapada. smile.gif
m-ar interesa un e28 cu acte ok, motor de 2000.

am uitat sa precizez: masina v-a avea numere rosii curand.
MeHigh
o precizare la anuntul lui Lucian: blocul vechi e la mine in garaj, cine ia masina poate veni sa ridice blocul fara nici o problema, dar sa ma sune inainte sa fiu sigur ca e cineva acasa.
spor la schimb Lucian!
CRM112
se da low'ul in intentia de a cumpara un e34 dar din cate stiu se urmareste un anume e34 525i; poate ma insel. e topic de vz pe bmwclub.ro
lucian
QUOTE (MeHigh @ Jan 17 2011, 11:07 PM) *
o precizare la anuntul lui Lucian: blocul vechi e la mine in garaj, cine ia masina poate veni sa ridice blocul fara nici o problema, dar sa ma sune inainte sa fiu sigur ca e cineva acasa.
spor la schimb Lucian!

multumesc, Mihai.
o sa vin eu sa iau blocul. prob. e ca trebuie sa mai iau 2 pers. cu mine sa ma ajute sa-l urc in masina.
bartro
Te ajut daca ma ajuti si pe mine - am un bloc de M30 in portbagaj din Noiembrie..
lucian
@crm-incerc sa evit impozitul de 900 ron. caut ceva cu 2000 cc in acte.
@bart-mai las-l in portbagaj pana trece iarna-tine loc de blocant biggrin.gif
serios acu'...imi zici si te ajut, nu-i problema.
TiL
Bart, am inceput sa umblu binisor pe picioarele mele, dau si eu o mana de ajutor.
CRM112
se poate face omologarea de la 2.5. la 2.0 cu blocul vechi 2.0 de la e34?
bartro
QUOTE (CRM112 @ Jan 19 2011, 01:34 PM) *
se poate face omologarea de la 2.5. la 2.0 cu blocul vechi 2.0 de la e34?

Bloc vechi de e34 e cam rupt, si probabil are alt cod de nu stiu care. Mai simplu pui un m20 care vine de la un e12.
Lucian, e in carteir Chitila un e12 de vanzare, 520. TiL stie si el de masina asta. Nu stiu daca om ar fi interesat in schimb. Daca vrei sa-ti arat unde e masina aia, mergem odata pana acolo.
coman cosmin
poate te intereseaza vechiul tau e12.
iorgos
QUOTE (coman cosmin @ Jan 20 2011, 12:21 PM) *

laugh.gif snf (45).gif
lucian
QUOTE (coman cosmin @ Jan 20 2011, 12:21 PM) *

da.
ce mai trebuie facut la el? e puzzle?
coman cosmin
e facut bucatele .de la scaune spre fata nu mai e nimic montat pe el.toate pisele exista.directia noua toata,motor nou,ambreaj.......ce nu e nou e reconditionat.
lucian
up!
schimb cu masina mai usoara, gen e28. smile.gif
lucian
pop up!
fistaccio
dc nu se poate omologa motorul asta...?
lucian
QUOTE (fistaccio @ Feb 10 2011, 07:16 PM) *
dc nu se poate omologa motorul asta...?

cine a zis ca nu se poate?
se omologheaza diesel pe benzinar, dar un un motor care s-a pus din fabrica pe caroseria asta...
rsk
cateva poze cu interioriul?
lucian
QUOTE (rsk @ Feb 11 2011, 09:09 AM) *

nu e nimic spectaculos la interior; scaun sofer uzat, fete de usi bune doua, la doua s-a dezlipit materialul ala lipit-stofa cu vinil tipic pt. e34. bord, consola bune, mocheta buna, banchte spate bune.
valy66
QUOTE (lucian @ Feb 11 2011, 11:45 AM) *

nu e nimic spectaculos la interior; scaun sofer uzat, fete de usi bune doua, la doua s-a dezlipit materialul ala lipit-stofa cu vinil tipic pt. e34. bord, consola bune, mocheta buna, banchte spate bune.

Sal sti E28 meu, acum e puzle si al meu,dami un mesaj daca te intereseaza si vb,daca ne intelegem ma apuc sal fac la loc, dar mai bine e sa o vezi cum e acum ca sa stiu cum sa o fac.
lucian
QUOTE (valy66 @ Feb 28 2011, 08:46 PM) *
QUOTE (lucian @ Feb 11 2011, 11:45 AM) *

Sal sti E28 meu, acum e puzle si al meu,dami un mesaj daca te intereseaza si vb,daca ne intelegem ma apuc sal fac la loc, dar mai bine e sa o vezi cum e acum ca sa stiu cum sa o fac.

ti-am dat pm.
lucian
rog un moderator amabil sa inchida topicul.
multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.