Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E36 Coupe
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
walde
Salutare baieti si fete, e prima oara cand imi prezint masina, asa ca nu prea stiu cum sa incep.
Dupa ce scapasem de e36-le 325i pe care l-am avut ceva timp, ma gandeam sa imi iau un E36 cabrio insa ceea ce voiam era peste bugetul meu. Mi-am indreptat cautarile dupa coupe dar aveam cerinte multicele.
Sa incepem povestioara ... Cam la 3-4 luni dupa ce scapasem de masina, eram in cautari pt a-mi cumpara un suzuki vitara, gasind unul cu aer conditionat ( raritate ), am facut un drum pana la Deva cu Mouse sa vedem masina si ... sa o cumparam. Ajunsi la Deva, putin adormiti si intalnindu-ne cu proprietarul am constatat ca masina avea 3 culori pe ea, nu avea ( putina rugina ) cum imi explicase la telefon, ci era un cadavru. A fost utilizata mai mult pe drumuri forestiere, era lovita pe toate partile, in mare parte ... cotet . Dezamagit ca nu era ca in poze, am fost intr-un parc auto langa Deva dar nici acolo nu am gasit decat masini de 5-600e lovite si refacute profesional de samsarii nostrii .

La cateva zile dupa ce am facut plimbarea la Deva, ma suna Mouse si imi explica cat de hotarat e sa-si cumpere E34 si vrea ca saptamana viitoare sa plece in Germania . Buuuuun, i-am spus ca merg si eu sa-mi caut de data aceasta .... BMW . Am avut doar cateva zile la dispozitie sa-mi caut masina, eu vroiam 1.8is dupa 95 cu ceva dotari dar nu gasisem nimic . Ba n-avea aer, ba n-avea trapa, ba n-avea nu stiu ce dotare si cel mai mult ma dispera ca gaseam modele cu un singur airbag . Am restrans cautarile si am gasit-o pe asta mica, in Bochum .

Se face Duminica si plecam catre Germania eu fiind cu morcovul infipt bine pt ca era singura masina pe care o gasisem . Ajungem la primul vanzator ( de e34 ) masina era ok, doar ca atunci cand ne-am aplecat putin sub ea ... mare balta de ulei ... pff, nu era ceea ce ne trebuie, aveam nevoie de o masina functionala . Ne indreptam spre Bochum ( dupa e36le meu ) iar proprietarul nu ne mai raspundea la telefon, eram nervos, obosit si aveam o presimtire ca s-a vandut .
Dam blana ( vorba lui Mouse ) pana la Bochum, in apropierea orasului am constatat ca ... nu aveam adresa, deschide laptop-ul si cauta in history ca poate gasim pagina ... zicea Mouse, dupa cateva click-uri ... victorie . In fine, ajunsi in autohaus, era parcata undeva in spate, am verificat-o, ne-am plimbat pe langa ea si ... am luat-o .

Drumul catre casa a fost o placere, daca nu eram obosit, mai conduceam 1000km ( de europa ) nu de Romania smile.gif) .

Sunt foarte multumit de masina, merge foarte bine, mi-a placut faptul ca nu are rugina, nu este lovita pe dedesubt si ca totul e functional.

O scurta descriere :

BMW E36 316i 08/1996 - madeira violet

- 2 airbaguri
- clima digitala
- interior recaro
- bara fata M
- bara spate M
- praguri M
- stopuri M ( replici )
- jante M-Contour 7,5j
- Faruri sonar ( am scapat de ele .... smile.gif )
- arcuri sport
- toba finala sport ( silentioasa - exact cum trebuie )
- trapa electrica ( nu cred ca o sa imi iau vreodata o masina fara trapa )

cam astea sunt dotariile micutei .

De modificari nu prea am avut bani si timp, am fost ocupat sa ii achit taxa . Singurul lucru pe care-l pot numi modificare au fost farurile cu xenon Hella chrome ( ulterior le-am facut interiorul negru ), de care sunt foarte multumit .

I-am luat si un eleron Ac Schnitzer - http://www.babym3.com/~babym3c/BMW02.jpg , dar nu o sa-l montez pana nu imi revopsesc portbagajul . A avut eleron micutz ( gen E46 ) dar romanasii nostrii au avut grija de el .

Cu siguranta vor mai exista update-uri pt ca am in plan sa ma ocup de partea estetica apoi de motor ( poate unul mai mare ... inca sunt in dubii ) .
Modificarile le las la o parte, starea tehnica fiind pe primul loc . Ma intereseaza sa am o masina complet functionala, pe care sa ma pot baza atunci cand am nevoie si nu un cotet in care sa-ti fie frica sa te urci ...

Din pacate nu pot sa atasez poze cu ea ... nu stiu de ce, o sa folosesc imageshack .


prima poza, eram in drum spre München, pt a lua baba lui Mouse smile.gif

http://img203.imageshack.us/i/image0063y.jpg/

Primele poze facute in Romania ... era cam murdara .

http://img46.imageshack.us/i/dscn0110z.jpg/

http://img811.imageshack.us/i/dscn0114x.jpg/

http://img816.imageshack.us/i/dscn0123j.jpg/

si ... cateva poze mai artistice :


http://img211.imageshack.us/i/prc2.jpg/

http://img9.imageshack.us/i/prc3.jpg/

http://img839.imageshack.us/i/sal2jm.jpg/

http://img146.imageshack.us/i/pcs31.jpg/
Gabi_323i
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos, ce motor urmeaza? smile.gif
walde
QUOTE (Gabi_323i @ Jan 30 2011, 02:26 AM) *
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos, ce motor urmeaza? smile.gif


1.5D tongue.gif .... ///Ma gandesc la 3.2 / 6 trepte dar inaintea lui trebuie achizitionata o masina de oras smile.gif


p.s : sa nu intelegi gresit, nu ma gandesc doar la motor, ci la una intreaga ..
sckhreech
Arata bine jucaria wink.gif
lord halo
Frumoasa foc !! cool.gif
florin83
Frumoasa foc. Sa o stapanesti sanatos! smile.gif

io's®
misto jucaria!


dar de ce nu postezi imaginile asa:
huh.gif








Dobricaliviu
sigur ai facut pozele in ro. ? este prea multa curatenie , sigur nu esti din bucuresti , km. multi , ai grija de ea
walde
Multumesc frumos baieti, apreciez !

Pozele sunt facute in Romania / Bucuresti . Doar una este facuta in Germania ( unde este cu nr valabil 5 zile ) . Ne apropiem de 7000km in 6 luni . Despre curatenie ce sa zic, cred ca au fost cei de la salubrizare inainte tongue.gif



@ io's - nu prea ma pricep cu imageshack
walde
au venit bratele spate de 328i ( discuri ventilate )

urmeaza sa le montez atunci cand imi sosesc si bucsele powerflex . Asteptam strut bar si suspensia reglabila . Intre timp va suferi revizie ulei + filtre si verificari asupra celorlalte fluide .


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.