Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez e36 motor 2.5 192CP
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Cajac
Dezmembrez bmw motor 2.5 192CP sedan , interior piele neagra, geamuri electrice....
masina nu mai are capota, aripi si partea fata cu tot cu faruri

Cajac
QUOTE (Cajac @ Jan 2 2011, 02:15 PM) *
Dezmembrez bmw motor 2.5 192CP sedan , interior piele neagra, geamuri electrice....

valabil
Cajac
up
Cajac
QUOTE (Cajac @ Jan 2 2011, 02:15 PM) *

valabil. mai sunt motorul, cutia, cardan, grup, punte spate, usi, capota portbagaj, mochete, plafon interior, coaja bord si multe altele
elvislorin
un pret pt o galerie de adimisie te rog...
ady_viteza
Pret pentru electromotor?
Cajac
QUOTE (ady_viteza @ Jan 16 2011, 11:15 PM) *
Pret pentru electromotor?

dau motorul complet, nu il dezmembrez
nu pot sa va ajut nici pe cel cu galeria de admisie nici pe tine cu electromotorul.
daca nu gasesc sa vand motorul cu totul va anunt( daca nu gasiti pana atunci). Sanatate!
elvislorin
daca tot nu ne poti ajuta macar schimba titlul topicului...se intelege ca dezmembrezi motorul, dar tu dezmembrezi masina si vinzi motorul intreg
Cajac
QUOTE (elvislorin @ Jan 18 2011, 10:44 PM) *
daca tot nu ne poti ajuta macar schimba titlul topicului...se intelege ca dezmembrezi motorul, dar tu dezmembrezi masina si vinzi motorul intreg

ok am inteles. imi cer scuze
Rog un moderator sa modifice titlul postului in "Dezmembrez 320i, motor m50b25 2.5l 192 CP"
Cajac
QUOTE (Cajac @ Jan 21 2011, 11:20 AM) *
QUOTE (elvislorin @ Jan 18 2011, 10:44 PM) *

ok am inteles. imi cer scuze
Rog un moderator sa modifice titlul postului in "Dezmembrez 320i, motor m50b25 2.5l 192 CP"

s-au dat scaunele si banchetele din piele cu 500lei
valabil,mai am piese
oferta: motor 2.5l m50b25 192cp +cutie viteze+cardan+puntea spate cu grup cu tot= 2000 lei, nu este negociabil
Cajac
valabil
Cajac
valabil...
Cajac
valabil
Cajac
QUOTE (Cajac @ Feb 23 2011, 10:05 PM) *
valabil

valabil, mai sunt piese. coaja bord, consola centrala , maner frana de mana. capitonaj capota portbagaj, capota portbagaj, instalatie electrica diferite mufe, relee, pompa benzina....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.