Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce vi se pare ciudat la aceste poze?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
vioE21
Cum sa pui lanturi la seria 1
bartro
A preferat control asupra directa si eficienta de franara asupra tractiune rolleyes.gif
crisdum
Cam aiurea !
io's®
corect bart
xander
http://www.220.ro/faze-tari/Inteligenta-In...4x4/2BG0kdd5Vh/

poate e aceiasi persoana laugh.gif
Ciupanezu
Nu mi se pare de rās.

E mai important să frānezi decāt să pleci uşor de pe loc.

Mihai_AMD
dobitocism in forma pura

CITAT(Ciupanezu @ Dec 22 2010, 12:31 AM) *
Nu mi se pare de rās.

E mai important să frānezi decāt să pleci uşor de pe loc.

teoretic DA.
dar pun pariu ca persoana respectiva a facut asta din dobitocism,nu din dorinta de a frana mai eficient pe zapada.
haifisch
nu prea e idioata ideea

e foarte corect ce zice bart
xander
pun pariu ca aveau cauciucuri de vara si au pus lanturile din motivul mentionat de bartro mai sus

cu e28 ul iarna trecuta am montat lanturile doar cand zapada a depasit nivelul pragului (bineinteles pe rotile din spate tongue.gif )

cu toate 4 cauciucuri de iarna nu vad rostul sa montezi vrodata lanturi pe fata
Ciupanezu
QUOTE (db85amd @ Dec 22 2010, 12:42 AM) *
dobitocism in forma pura

teoretic DA.
dar pun pariu ca persoana respectiva a facut asta din dobitocism,nu din dorinta de a frana mai eficient pe zapada.

Atāt teoretic cāt şi practic.

Eu zic că eşti răutăcios, n-ai de unde să ştii dacă acel om era inteligent sau nu, dacă a gāndit raţional.
Bănuiesc că tu crezi că el avea impresia că maşina lui are tracţiune faţă.
Nu cred că e aşa fraier.
vioE21
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 22 2010, 01:32 AM) *
QUOTE (db85amd @ Dec 22 2010, 12:42 AM) *
dobitocism in forma pura

teoretic DA.

Atāt teoretic cāt şi practic.

Eu zic că eşti răutăcios, n-ai de unde să ştii dacă acel om era inteligent sau nu, dacă a gāndit raţional.
Bănuiesc că tu crezi că el avea impresia că maşina lui are tracţiune faţă.
Nu cred că e aşa fraier.

Poate ca era din cei 20%...sau nu..smile.gif

http://www.automotiveaddicts.com/10223/80-...ont-wheel-drive
TiL
Nu ma mira deloc. Majoritatea celor care o iau o cumpara pentru ca e un hatch misto (arata ca alfa 147 din profil) care in plus are emblema BMW. ISi sunt sigur ca afara nivelul ignorantei e mai mare decat la noi.
De fapt ignoranta creste odata cu nivelul de trai.
bartro
Eu cred ca fiecare nivel de trai vine cu ignoranta specifica lui.
Ciupanezu
QUOTE (vioE21 @ Dec 22 2010, 05:08 AM) *

Ăla e un sondaj făcut īn alte ţări, naivitatea e mare acolo.

laugh.gif

QUOTE (TiL @ Dec 22 2010, 09:45 AM) *
De fapt ignoranta creste odata cu nivelul de trai.

Nu neapărat, şi la noi sunt o grămadă de proşti şi ignoranţi, īnsă nu au putere de cumpărare, nu-i bagă nimeni īn seamă.
TiL
Nu as numi ignorant pe unchiu-meu care tota viata a condus caruta si tractor, doar pentru faptul ca nu a avut ocazia sa puna mana pe altceva.

Ignorant te chemi cand ai contact cu ceva dar nu-ti pasa ce-i cu el, cum merge, ce se invarte, etc. Te intereseaza doar forma si culoarea.
Ciupanezu
Nu mă refeream la oameni de genul ăsta, mă refer la oameni proşti, īnchişi la minte, ignoranţi.

Există şi la noi destui, īnsă nu o duc prea bine cu banii.

Mă rog, unii se mai descurcă, īnsă majoritatea romānilor nu trăiesc prea bine, oricum nu suficient de bine īncāt să-şi permită o maşină sh de ~ 10 000 €.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.